Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Παραλαβή νέων μουσικών οργάνων από το Σύλλογο Φιλοπρόοδων Φιλιατρών

Τα πρώτα μουσικά όργανα του προγράμματος LEADER παρέλαβε ο Σύλλογος Φιλοπρόοδων Φιλιατρών.

Τα πρώτα μουσικά όργανα του προγράμματος  LEADER βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα στο Βορρέειο! Είναι 19 από τα συνολικά 36 όργανα με τα εξαρτήματα τους που έχουν παραγγελθεί.  Τα περισσότερα είναι πνευστά.  Ανάμεσά τους και ένα κλαρινέτο μπάσο, ένα σαξόφωνο τενόρο και ένα φλάουτο πίκολο. Η προμήθεια των οργάνων έγινε από το μουσικό οίκο Στόλλας Music με τον οποίο έχει υπογραφεί η σχετική  σύμβαση. Τα υπόλοιπα μουσικά όργανα θα παραδοθούν στους αμέσως επόμενους μήνες. Η συνολική αξία της προμήθειας των οργάνων είναι  33.444,60 ευρώ. Η υλοποίηση του προγράμματος συνεχίζεται με τις στολές της Φιλαρμονικής.

Σε δελτίο τύπου του συλλόγου σημειώνεται: “Η υλοποίηση του προγράμματος συνεχίζεται με τις στολές της Φιλαρμονικής. Ήδη έχουμε καταλήξει στο ύφασμα και έχουμε εγκρίνει το δείγμα πάνω στο οποίο θα κατασκευαστούν. Οι στολές αναμένεται να είναι έτοιμες στο τέλος Φεβρουαρίου.
Αναμένουμε με αγωνία να λήξει η απαγόρευση λόγω της πανδημίας και τα μέλη της Φιλαρμονικής μας να χαρούν τα όργανα και τις στολές”.

 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ” Αιτείτε και δοθήσεται υμίν΄ ζητείτε και ευρήσετε΄ κρούετε και ανοιγήσεται υμίν¨ . (Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο)
    Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και σε όλους που βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση του αιτήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button