Δήμος Μεσσήνης

Παραλαβή 4 νέων μηχανημάτων έργου στο Δήμο Μεσσήνης

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΦΙΛΟΔΗΜΟ”
Ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό σήμερα ο στόλος μηχανημάτων του Δήμου Μεσσήνης, με την απόκτηση τριών μεγάλων και ενός μικρού εκσκαφέων-φορτωτών, με χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο Δήμος από το πρόγραμμα “ΦιλόΔημος”. Ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, σε δηλώσεις του τόνισε ότι με την απόκτηση των μηχανημάτων αυτών θα διαθέτει πλέον κάθε Δημοτική Ενότητα το δικό της μηχάνημα, που σημαίνει ότι θα γίνονται ταχύτερα οι αποκαταστάσεις και οι συντηρήσεις, ιδιαίτερα στο αγροτικό οδικό δίκτυο. Ανέφερε ακόμη ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια να ανανεωθεί πλήρως ο στόλος μηχανημάτων του Δήμου, να αντικατασταθούν τα παλιά η συντήρηση και επισκευή των οποίων κοστίζει ετησίως περίπου 200.000 ευρώ…

Ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης διαβεβαίωσε ότι με τα καινούργια αυτά μηχανήματα ο κόσμος θα μπορεί πλέον να πηγαίνει με ασφάλεια και άνεση στα κτήματά του, διότι θα δοθεί η δυνατότητα για ταχύτερες συντηρήσεις του αγροτικού οδικού δικτύου.

Επίσης ο δήμαρχος τόνισε ότι η δημοτική αρχή αλλάζει το Δήμο Μεσσήνης, ο οποίος, επανέλαβε και σήμερα, είναι πρώτος στη χώρα σε απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων.


Ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, που ανέβηκε και κατέβηκε από το μηχάνημα με άνεση, από την εμπειρία του λόγω της επιχειρηματικής του ενασχόλησης

Επιπλέον σχολίασε ότι στην παραλαβή των μηχανημάτων προσκάλεσε και τη μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου (παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Αθανασόπουλος και δημοτικοί του σύμβουλοι) ώστε να σταματήσει τα λόγια, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, για το έργο και την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής. Πρόσθεσε ξανά ότι κάθε εβδομάδα η δημοτική αρχή θα ξεκινάει και ένα καινούργιο μεγάλο έργο και υπογράμμισε ότι “βλέπουμε, ακούμε, μπορούμε, ξέρουμε, αλλάζουμε το Δήμο”, απαντώντας έτσι στον Γιώργο Αθανασόπουλο, που από την πλευρά του έχει σχολιάσει για τη δημοτική αρχή ότι “δεν ξέρουν και δεν μπορούν”.


Και ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης και πρώην δήμαρχος Ιθώμης, Κώστας Γεωργακίλας, στο χειριστήριο του νέου μηχανήματος

“Καλοδούλευτα” ευχήθηκε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της εταιρίας που κέρδισε το διαγωνισμό για την προμήθεια των μηχανημάτων, Γιάννης Τζανιδάκης, υπογραμμίζοντας ακόμη ότι τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι ό,τι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό στην κατηγορία τους.

Στ.Μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button