ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Παραμελειμένο το κτήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων – Με καθυστέρηση η έναρξη εργασιών συντήρησης [εικόνες]

 

main


Το κτήριο βρίσκεται σε κακά χάλια εξωτερικά, 3 ημέρες πριν το πρώτο κουδούνι για το νέο σχολικό έτος!

Η κατάσταση του κτηρίου εξωτερικά είναι πάρα πολύ άσχημη με εμφανή τα σημάδια παραμέλησης και διάβρωσης. Πρόσφατα μάλιστα δεχτήκαμε καταγγελίες από γονείς μαθητών, τονίζοντας η κατάσταση που έχει περιέλθει το κτήριο θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών αλλά και των δασκάλων.

Ο εργολάβος ο οποίος ανέλαβε να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εργασίες επισκευής και συντήρησης εγκαταστάθηκε τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, ενώ μέχρι και σήμερα (Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου) οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς την Δευτέρα θα χτυπήσει για πρώτη φορά το κουδούνι και δεν είναι δυνατόν οι μικροί μαθητές να βρίσκονται ανάμεσα σε σκαλωσιές και προσωπικό που εκτελεί εργασίες.

Όσο για την περυσινή εξαγγελία της δημοτικής αρχής για την «πολύαναμενόμενη» ασφαλτόστρωση του προαυλίου χορού του σχολείου «το θέμα παρεπέμφθη στις ελληνικές καλένδες»… καθώς ουδείς γνωρίζει τι θα πράξει η δημοτική αρχή.

Δείτε εικόνες:

10

09

07

06

05

04

03

02

01

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button