Τοπικά Νέα

Παρουσίασε υποψηφίους για το Δήμο Τριφυλίας ο Σαράντος Κουκούμης [εικόνες – βίντεο]

«Στις τοπικές εκλογές του Μάη, ψηφίζουμε-δυναμώνουμε παντού το ΚΚΕ. Ψηφίζουμε τα ψηφοδέλτια της «Λαικής Συσπείρωσης» στη Μεσσηνία και την Περιφέρεια.

Αυτό ήταν το μήνυμα που εξέπεμψαν, χθες το βράδυ, από τους Γαργαλιάνους και τη Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας, και ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Σαράντος Κουκούμης, κατά την εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Τριφυλίας.

Η σαπίλα του αστικού πολιτικού συστήματος και σε κεντρικό αλλά και σε Περιφερειακό, Δημοτικό Τοπικό επίπεδο πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γόντικας, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθει στα σοβαρά προβλήματα του αγροτικού κόσμου, σημειώνοντας πως τα τελευταία τρία χρόνια οι ελαιοκαλλιεργητές έχουν δει δύο φορές το εισόδημά του να συρρικνώνεται. Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογικές μάχες είπε πως διέξοδος προς το συμφέρον του λαού είναι μόνο η ενίσχυση του ΚΚΕ παντού, στο Δήμο, στην Περιφέρεια, στη Βουλή και στην Ευρωβουλή, που στέκεται με συνέπεια απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική και τα κόμματα της, ξεσκεπάζει τις διεργασίες αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού συστήματος και των θεσμών του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, “Είναι στην πρώτη γραμμή της πάλης του λαού για τα δικαιώματα του”.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Σαράντος Κουκούμης ανέφερε πως αν και η σημερινή δημοτική αρχή υποσχέθηκε ότι θα κάνει Ριβιέρα την Τριφυλία, τελικά δεν κατάφερε τίποτα άλλο παρά μόνο να υπάρχουν μηχανήματα του δημου χαλασμένα, να παραμένουν στα συρτάρια τα 600.000 ευρώ που είχε πάρει για την διαχείριση των απορριμμάτων, με αποτέλεσμα το Αλιμάκι να δέχεται όλο τον όγκο των απορριμάτων. Αναφορά έκανε και στα δίκτυα νερών από αμιαντοσωλήνες, αλλά και για άλλα μεγάλα προβλήματα του Δήμου Τριφυλίας. Άσκησε δριμεία κριτική και στις παρατάξεις των αντιπολιτεύσεων, τονίζοντας ότι η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι η μόνη λαϊκή αντιπολίτευση στο Δήμο Τριφυλίας. Ο κ. Κουκούμης μίλησε και για δωράκια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε εργολάβους του Δήμου μέσω δικαστικών οδών.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του.

Τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΕΤΟΥ: Βουδούρης Σπυρίδων του Παν. (Συνταξιούχος μηχανικός πολιτικής αεροπορίας), Γκότσης Γεώργιος του Ανασ. (Αγρότης), Παπαδόπουλος Χρήστος του Νικ. (Συνταξιούχος επαγγελματίας)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΥΛΩΝΟΣ: Αρνόκουρος Γεώργιος του Παν. (Συνταξιούχος ΕΒΕ), Καραχάλιος Παναγιώτης του Γεν. (Αγρότης), Καραχάλιου Κατερίνα του Παν. (Άνεργη), Γκόνη Ελένη του Παν. (Αγρότισσα), Καπερώνης Λεωνίδας του Κων. (Ιδιωτικός Υπάλληλος), Σταυρόπουλος Βασίλειος του Ξενοφ. (Αγρότης)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Βλαχαδάμης Στέφανος  του Αθαν. (Αγρότης), Καμινάρης Σπύρος του Ιωαν. (Συνταξιούχος εμπορικού ναυτικού), Κατρή Εύα του Εμμμαν. (Δικηγόρος), Κατρής Κώστας του Εμαν. (Πολιτικός μηχανικός), Μαυροειδής Γεώργιος του Δημ. (Ελεύθερος επαγγελματίας), Σταθόπουλος Κωνσταντίνος του Σωτ. (Δημόσιος Υπάλληλος), Σταθοπούλου Σωτηρία του Κων. (Αγρότισσα), Φωτόπουλος Φώτιος του Χρ. (Αγρότης), Χρήστου Ιωάννα του Αλεξ. (Χημικός μηχανικός)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ:  Δοβρίδου Μάρθα του Στεφ. (Εικαστικός), Κανελλόπουλος Χρήστος του Κων. (Συγγραφέας-εικαστικός), Καπερώνης Κωνσταντίνος του Αθαν. (Συνταξιούχος οικοδόμος), Κουκούμη Ειρήνη του Σαρ. (Ελεύθερος επαγγελματίας), Μπαλάμπος Δημήτριος του Κων. (Συντξιούχος ναυτικός), Νικολοπούλου Μαρία του Δημ. (Τραπεζικός Υπάλληλος), Παναγιωτακόπουλος Δημήτριος του Παν. (Δουβίτσας) (Συνταξιούχος)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΥΛΗΣ: Γαρατζιώτης Γεώργιος του Ιωάν. (Συνταξιούχος μηχανικός Ε.Ν.)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αναστόπουλος Αθανάσιος του Κων. (Πλοίαρχος Ε.Ν.), Καπελούζος Ιωάννης του (Απόστρατος πολεμικής αεροπορίας), Κωφίδου Θεοδώρα του Γεωρ. (καθηγήτρια), Λυμπερόπουλος Χαρίλαος του Κωνσταντίνου (ελεύθερος επαγγελματίας), Μητρομάρας Νικόλαος του Αν. (Αγρότης), Παπαδοπούλου Σοφία του Σωτ. (Πολιτικός μηχανικός), Σταυροπούλου Κυριακή του Χρ. (Συνταξιούχος), Χρονόπουλος Γεώργιος του Διον. (Ιδιωτικός Υπάλληλος), Χρονοπούλου Στυλιανή του Αντ. (Αγρότισσα).

Δείτε βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button