Τοπικά Νέα

Παρουσίαση της εταιρίας Stella Mare στο κανάλι Cosmote History [βίντεο]

Το νέο κύμα ελληνικής επιχειρηματικότητας, μέσα από τις ιστορίες επιχειρηματιών από όλη την Ελλάδα, που αντιμετώπισαν τις προκλήσεις της αγοράς με όπλα την καινοτομία, τις νέες ιδέες και τα “έξυπνα” προϊόντα, παρουσιάζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Start-up Ελλάδα», σε παραγωγή COSMOTE TV. Πρωταγωνιστές των επεισοδίων, είναι οι ίδιοι οι παραγωγοί και δημιουργοί που αφηγούνται μπροστά στην κάμερα τις προσωπικές τους ιστορίες και το πώς κατάφεραν να υλοποιήσουν τις ιδέες τους. Τη σειρά επιμελείται ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης.

Παρουσίαση των εγκαταστάσεων και της διαδικασίας παραγωγής έκανε η εταιρία Stella Mare, μέσω του ιδιοκτήτη και ιδρυτή της επιχείρησης Κ. Γεωργίου Τεριζάκη. Ο Κ. Τεριζάκης αναφέρθηκε στην πορεία της επιχείρησης ,στα αλιεύματα, τα οποία επεξεργάζεται η μονάδα, στις μορφές των προϊόντων, καθώς και στις ιδιαιτερότητες τους. Ανέφερε μεταξύ άλλων τα σημεία πωλήσεως των προϊόντων, όπως επίσης και τις μέχρι τώρα εξαγωγές που έχει πετύχει η εταιρία.

 Το επεισόδιο προβλήθηκε την Κυριακή 19/5 και θα επαναληφθεί την Πέμπτη 23/5 στις 17:00.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button