Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Παρουσίαση του βιβλίου «Το Χρώμα της Απιστίας» του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου στον Αγρίλη Φιλιατρών

Παρουσίαση του βιβλίου «Το Χρώμα της Απιστίας» του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. από τον Μορφωτικό Σύλλογος Φιλιατρών “Ο Πυρσός”, τον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού και τον Όμιλο Φίλων Αγρίλη στον περιβάλλοντα χώρο του Μύλου, στον Αγρίλη Φιλιατρών.

Αποσπάσματα θα διαβάσει ο εκπαιδευτικός Χρήστος Χήναρης ενώ την παρουσίαση θα συντονίσει η φιλόλογος Ματίνα Μιχαλακοπούλου.

Με το νέο ανατρεπτικό του μυθιστόρημα ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Γρηγόρης Χαλιακόπουλος επανέρχεται στα λογοτεχνικά δρώμενα με μια λογοτεχνική καινοτομία. “Το Χρώμα της Απιστίας” όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου του, προκαλεί τον αναγνώστη να το διαβάσει, αναζητώντας αν πράγματι η “απιστία” έχει το δικό της χρώμα. Εδώ έγκειται και η επιτυχία που σημειώνει το προσφάτως εκδοθέν έργο, μέσα από το οποίο δημιουργούνται ερεθίσματα σκέψης και προβληματισμού για μια σειρά ζητήματα, συναισθηματικά, πολιτικά, ιστορικά, κοινωνικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button