Τοπικά Νέα

Παρουσίαση του προγράμματος «Μεσσηνία Χωρίς Αδέσποτα»

Εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος «Μεσσηνία Χωρίς Αδέσποτα» θα πραγματοποιηθεί από την Costa Navarino και το Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” σήμερα Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, στις 3.30 μ.μ. στο House of Events, Navarino Dunes, Costa Navarino.

To πρόγραμμα «Μεσσηνία Χωρίς Αδέσποτα» υλοποιείται από την Costa Navarino, το «Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Dogs’ Voice και στόχο έχει για τα έτη 2019-2022 να εφαρμόσει προγράμματα στειρώσεων αδέσποτων ζωών, εκπαίδευσης για μαθητές, σεμινάρια για δημοτικούς υπαλλήλους και δράσης ευρείας κλίμακας για φιλόζωους πολίτες προκειμένου να κάνει τη Μεσσηνία έναν πρότυπο τόπο για την προστασία των ζώων.

Το πρόγραμμα «Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα» ξεκίνησε στις 22-24 Νοεμβρίου στους Δήμους Πύλου – Νέστoρος και Τριφυλίας, όπου υλοποιήθηκε δράση στειρώσεων αδέσποτων σκύλων.
Το πρόγραμμα αναπτύσσεται στο τρίπτυχο στείρωση, παιδεία, εθελοντισμός ενώ περισσότερες δράσεις είναι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα.

Dogs’ Voice
Τo Dogs’ Voice είναι o μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στηρίζει το έργο 102 φιλοζωικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες, εφαρμόζει ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας αστικής πανίδας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και παρέχει νομική υποστήριξη σε καταγγελίες κακοποίησης ζώων.
Αποστολή του οργανισμού Dogs’ Voice είναι μια Ελλάδα χωρίς αδέσποτα, με πολίτες που σέβονται τα ζώα και τα δίκαιωματά τους.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή!Σε αυτό το μέρος χρειαζονται οι άνθρωποι μια εκπαίδευση και παιδεία γενικότερα ως προς την αγάπη στα ζώα, χρόνια παραθεριζω εκει και κυρίως σε μια γνωστή κωμόπολη κοντά στην Κυπαρισσία.Εχω γίνει μάρτυρας απίστευτων συμπεριφορών στα ταλαίπωρα ζώα ενώ έχω γίνει μισητή ως παραθεριστρια επειδή απλά κάποιες φορές τα ταιζω και τα αποπαρασιτωνω με δική μου ατομική προσπαθεια, ενώ η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι άξεστη ως προς οποιοδήποτε ζώο αλλά και ως προς οποιονδήποτε άνθρωπο φροντίζει τα ζώα.Καθε καλοκαίρι μάλιστα έχουν καθιερωθεί ημέρες όπου γίνονται εξοντώσεις των αθώων αυτών πλασμάτων και όλοι το αποδέχονται ως καθεστημενο. Οι φολες που δεν είναι απλώς επικίνδυνες για τα ζώα αλλά και για τα μικρά παιδιά που παίζουν στους δρομους αφήνουν αδιαφορους κάποιους πολίτες ενώ η εικόνα σκελετωμενων σκύλων που μάταια ψάχνουν λίγο νερό στον καυτό δρόμο η λίγη τροφή είναι πια συνηθισμένο θέαμα που δείχνει τον πολιτισμό και την ανατροφή των ανθρώπων…..και μόνο η εικόνα τους με απωθει στο να διαλέγω για παραθερισμό ένα μέρος που οι κάτοικοι φέρονται έτσι.Καλη προσπάθεια, σας στηρίζω απολυτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button