Εκλογές 2019

Παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία

Με εκείνους που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια και την κρίση, κρατώντας την κοινωνία όρθια ή με εκείνους που χρεοκόπησαν και λεηλάτησαν την πατρίδα μας; Αυτό το ερώτημα καλούνται να απαντήσουν οι ψηφοφόροι με τη ψήφο τους στις 7 Ιουλίου, τόνισε η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, Μαρία Βεργινάδη, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι για την παρουσίαση των εφτά υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στη Μεσσηνία, της Γιούλας Ζαχαροπούλου, της Αγγελικής Κελεπούρη, της Γιώτας Κοζομπόλη, του Πέτρου Κωνσταντινέα, του Νίκου Πατσαρίνου, του Στέλιου Σπυρόπουλου και του Αλέξη Χαρίτση…

Τα διλήμματα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 διαφέρουν πολύ από τα αντίστοιχα των ευρωεκλογών του Μάη, τόνισε η Μαρία Βεργινάδη και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι “τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας και τη ζωή της επόμενης γενιάς. Αποφασίζουμε αν η χώρα συνεχίσει στο δρόμο της ανάκαμψης, της ανάπτυξης με δικαιοσύνη και με δικαιώματα για όλους ή αν θα γυρίσουμε πίσω στα χρόνια της χρεοκοπίας, του αυταρχισμού, της διαπλοκής και της παρακμής”.

Πρόσθεσε η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο λαός θα αποφασίσει τελικά με ποιο πρόγραμμα και με ποια κυβέρνηση θα πορευτεί την επόμενη τετραετία, “τη σημερινή που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και την κρίση με την κοινωνία όρθια ή με εκείνους που χρεοκόπησαν και λεηλάτησαν την πατρίδα μας εφαρμόζοντας τις συνταγές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου”.

Τέλος, η Μαρία Βεργινάδη ανήγγειλε δύο πολιτικές εκδηλώσεις που πιθανότατα θα πραγματοποιηθούν η πρώτη τη Δευτέρα 24 Ιούνη με θέμα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ η δεύτερη εκδήλωση προγραμματίζεται να γίνει την Τετάρτη 26 Ιούνη και να είναι η κεντρική πολιτική εκδήλωση με τη συμμετοχή των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος.

με πληροφορίες από το kalamatajournal.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button