Lifestyle

Πατέρας 3 παιδιών πάει καθημερινά στη δουλειά με φούστα και ψηλοτάκουνα – Δηλώνει στρέιτ

Το όνομα του είναι Μαρκ Μπράιαν και είναι 61 ετών. Είναι από τις ΗΠΑ αλλά ζει μόνιμα και εργάζεται στη Γερμανία. Ο Μαρκ είναι robotics engineer manager σε μεγάλη εταιρία ρομποτικής και πριν από 4 χρόνια άρχισε να πηγαίνει στη δουλειά αλλά και στις άλλες δραστηριότητες του φορώντας ανδρικά πουκάμισα φούστα και γόβες.


Ο ίδιος ανεβάζει αυτές τις φωτογραφίες με το ιδιότυπο στυλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέχρι στιγμής μάλιστα έχει στο instagram περισσότερους από 50.000 ακολούθους.

Στο προφίλ του, o Μπράιαν περιγράφει τον εαυτό του ως «στρέιτ άνδρα σε ευτυχισμένο γάμο, που αγαπά τις Πόρσε, τις όμορφες γυναίκες και τη χρήση φουστών και ψηλοτάκουνων παπουτσιών στις καθημερινές του εμφανίσεις».


Ο Μάρκ μίλησε για το πως ξεκίνησε η αγάπη του για τα γυναικεία ρούχα, εξήγησε ποια προβλήματα δημιουργεί στην καθημερινότητά του η ασυνήθιστη εμφάνισή του ενώ υπεραμύνθηκε του γεγονότος ότι αρνείται να συμμορφωθεί με τα στερεότυπα που συνοδεύουν τα δύο φύλα και έχουν να κάνουν με τη μόδα.


Όπως εξήγησε ο 61χρονος, η πρώτη φορά που δοκίμασε ψηλοτάκουνες γόβες ήταν στο κολέγιο, όταν του ζήτησε η τότε κοπέλα του να χορέψει μαζί της.

Ο ίδιος είπε πως τα αγαπημένα του κομμάτια είναι οι 12ποντες γόβες στιλέτο και οι στενές μέχρι το γόνατο φούστες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button