Πολιτική

Περιοδεία Μπουντρούκα -και- στην Τριφυλία

“Με αυτόν το συμβολικό τρόπο ο κ. Μπουντρούκας θέλει να υπογραμμίσει το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης και κυρίως θέλει να τονίσει το σεβασμό του στο λειτούργημα της δημοσιογραφίας αλλά και την αμέριστη στήριξή του στο ανεκτίμητο αγαθό της ελευθεροτυπίας” αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας του κ. Μπουντρούκα έχει ως εξής:

Σήμερα στις 12.30 μ.μ. θα επισκεφθεί τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Νοτίου Πελοποννήσου (ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ), στη 1.30 το ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας στα Γιαννιτσάνικα, στις 2.30 θα έχει συνάντηση με τον Δικηγορικό Σύλλογο, στις 3.30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Agrovim και στις 6.30 το απόγευμα θα έχει συνάντηση με φίλους του συνδυασμού «Πελοποννησιακή Συμμαχία» στη Μεσσήνη.

Αύριο Τετάρτη στις 10.30 το πρωί θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων. Στη 1.30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, στα γραφεία της διοίκησης. Στις 2.30 θα έχει συνάντηση με φίλους του συνδυασμού «Πελοποννησιακή Συμμαχία» στην Καλαμάτα. Στις 5.30 το απόγευμα θα έχει αντίστοιχη συνάντηση στους Γαργαλιάνους, μια ώρα αργότερα στα Φιλιατρά και στις 8 το βράδυ στην Κυπαρισσία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button