Πολιτική

Περιοδείες υποψηφίων και στελεχών του ΜΕΡΑ 25 στη Μεσσηνία

Με σύνθημα “στις 25 ψηφίζουμε ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη ρήξη”, διότι “όποιος δεν θέλει παντοδύναμο τον Μητσοτάκη ψηφίζει Βαρουφάκη”, υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη της συμμαχίας στη Μεσσηνία ξεκίνησαν τις περιοδείες.

Ειδικότερα, κλιμάκιο των υποψηφίων βουλευτών αποτελούμενο από τους Πετρούλα Δουλάμη, Γιώργο Κανέλη και Μαρία Μήτση συνοδευόμενο από τον υποψήφιο βουλευτή της Β1 του Βόρειου τομέα Αθηνών Θανάση Πετράκο και τα μέλη της Γραμματείας Λ.Α.Ε. -Α.Α. Βαγγέλη Μάινα, Βαγγελιώ Παναγάκη, Γιάννη Κουλουμπίνη και στελέχη της περιόδευσε και συνομίλησε με τους πολίτες.

Το Σάββατο το πρωί στη λαϊκή αγορά της Καλαμάτας και το απόγευμα στο φεστιβάλ τοπικής ανάπτυξης και παραδοσιακών προϊόντων στο Μαγγανιακό και στη συνέχεια στην Εύα. Την Κυριακή στην Κορώνη το Χαρακοπιό, ητηΝέα Κορώνη και τη Λογγά και τη Δευτέρα στην Πύλο.

Στις συζητήσεις με τους πολίτες της Μεσσηνίας τα στελέχη της Συμμαχίας του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη τόνισαν ότι “απευθυνόμαστε στον κάθε ένα πολίτη της Μεσσηνίας και όλης της Ελλάδας και ζητάμε την ψήφο σας, διότι η είσοδος στη Βουλή του ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη που εκφράζει τη συνεργασία ανάμεσα στο ΜΕΡΑ25, τη ΛΑΕ και ανένταχτους αριστερούς δεν αποτελεί μόνο ένα μέσο για την αφαίρεση κρίσιμων κοινοβουλευτικών εδρών από τη Ν.Δ. Διασφαλίζει κυρίως την κοινοβουλευτική παρουσία μιας χρήσιμης δύναμης της Αριστερός για τη στήριξη των δημοκρατικών κοινωνικών αγώνων και των ακηδεμόνευτων κινημάτων των τελευταίων χρόνων στους οποίους αδιάλειπτα συμμετείχε.Είναι αναγκαίο η επερχόμενη Βουλή να είναι οκτακομματική. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με είσοδο στη Βουλή της συνεργασίας ανάμεσα στο ΜΕΡΑ25, τη ΛΑΕ και νεότερους ανθρώπους που έφυγαν το 2015 από το ΣΥΡΙΖΑ – της συνεργασίας για πρώτη φορά όλων αυτών που καταψήφισαν το Τρίτο Μνημόνιο, έχοντας ήδη αποδείξει ότι δεν ενδίδουν, γι’ αυτό και είναι οι μόνοι που μπορούν να ηγηθούν μιας νέας ουσιαστικής αντιπολίτευσης για την αξιοπρέπεια των πολλών και το άνοιγμα διαδρομών για ένα πραγματικά καλύτερο αύριο. Μόνο μια οκτακομματική Βουλή μπορεί να διαλύσει τα όνειρα αυτοδυναμίας μιας δεύτερης κυβέρνησης Μητσοτάκη”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button