Τοπικά Νέα

Περισσότερα από 30 παιδιά αθιγγάνων σε ομαδική βάπτιση στην Καρποφόρα

Στην Καρποφόρα και σήμερα το έθιμο συνεχίστηκε και ΡΟΜΑ από διάφορες περιοχές αλλά και άποροι βάπτισαν τα παιδιά τους σε ένα ομαδικό μυστήριο που εξελίσσεται ανήμερα του εορτασμού του Αγ. Πνεύματος.

Περισσότερα από 30 παιδιά έλαβαν το όνομά τους με τη συγκίνηση μεγάλη και για τους αναδόχους που κλήθηκαν να συμμετάσχουν.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Το έργο που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά πανέμορφο αφού δίνουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά να ασπαστούν τον χριστιανισμό.Το μόνο πράγμα που μου έχει κάνει εντύπωση είναι το εξής:Έχω παρευρεθεί προηγούμενες χρονιές σε κάποιες από αυτές τις ομαδικές βαπτίσεις και είχα προσέξει ότι πολλά παιδιά ήταν εντελώς γυμνά.Δεν μιλάω για βρέφη αλλά για παιδιά ηλικιών 8,9 ή και 10 χρονών.Αυτο μου είχε κάνει εντύπωση καθώς πρέπει να είναι πολύ ντροπιαστικό για τόσο μεγάλα παιδιά να είναι εντελώς γυμνά μπροστά σε τόσο κόσμο.Παρολα αυτά εχω να πάω σε αυτές τις βαφτίσεις εδώ και 2 χρόνια οπότε ίσως να έχει αλλαξει αυτό ή μπορεί και εγώ να θυμάμαι εντελώς λάθος.Το λέω για να αποφύγω πιθανές παρεξηγήσεις.Αν είμαι λάθος θα ζητούσα να μου το πείτε ευγενικά στα σχόλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button