Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για τον μικρό Πέτρο στην Καλαμάτα

Πάρα πολύς κόσμος , αλλά και εκπρόσωποι των πολιτειακών Αρχών της πόλης, με πρώτο τον Δήμαρχο Καλαμάτας, έδωσαν το παρόν στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας χθες, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στην Εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας, σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος  για τη στήριξη του μικρού Πέτρου Αθανασιάδη, ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό και να μπορέσει ο 17χρονος Πέτρος από τη Μεγαλόπολη, μαθητής Γ’ Λυκείου, να μεταβεί στην Βοστόνη και να χειρουργηθεί άμεσα.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων μαγείρεψε και μοίρασε στον κόσμο απολαυστικές μακαρονάδες , ενώ υπήρχε και κουμπαράς για την ενίσχυση της οικογένειας του Πέτρου, στον οποίον πάρα πολλοί συμπολίτες μας έριξαν ο καθένας όσα χρήματα μπορούσε συγκεντρώνοντας ένας διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Παρών και ο ίδιος ο Πέτρος με την οικογένεια του, χαμογελαστός και ευδιάθετος ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν σε αυτό το εγχείρημα, ενώ οι γονείς του φανερά συγκινημένοι ευχαρίστησαν τόσο τον Δήμαρχο Καλαμάτας, όσο και τους Αρχιμάγειρες, αλλά και τον απλό κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια τους για την συγκέντρωση των χρημάτων. Όπως δήλωσε η μητέρα του Πέτρου, έχουν ήδη προπληρωθεί τα χειρουργικά έξοδα και πλέον την ερχόμενη Τρίτη τα ξημερώματα η οικογένεια θα αναχωρήσει  για την Βοστώνη όπου και αναμένεται στις 27 Νοεμβρίου να χειρουργηθεί ο 17χρονος Πέτρος.

Να θυμίσουμε οτι ο μικρός Πέτρος πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια βαριάς μορφής και χρειάζεται να κάνει ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς στη Βοστώνη της Αμερικής, στο Boston’s Children’s Hospital για να διορθώσει εν μέρει το πρόβλημα και να σώσει το συκώτι του.  Το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί είναι πάνω από 240.000 ευρώ. Η οικογένεια του δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να καλύψει όλα αυτά τα έξοδα μετάβασης, νοσηλείας και επέμβασης, γιαυτό και έκανε έκκληση σε όλους εμάς να βοηθήσουμε , ο καθένας όπως μπορεί και με όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει. Και απ ότι φάνηκε η έκκληση εισακούστηκε.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button