Δήμος ΚαλαμάταςΕκπαίδευση

Πλαστικοποίηση γηπέδων σε σχολεία και πάρκα της Καλαμάτας

Εργασίες λειτουργικής βελτίωσης και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων είναι σε εξέλιξη από το Δήμο Καλαμάτας στο πλαίσιο υλοποίησης της μελέτης της Δ.Τ.Υ. με τίτλο «Πλαστικοποίηση γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ».

Με τις καιρικές συνθήκες να το επιτρέπουν, την περίοδο αυτή εξελίσσονται εργασίες στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Αρφαρών (γήπεδα μπάσκετ – βόλεϊ) και στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας (γήπεδο μπάσκετ).

Θα ακολουθήσουν εργασίες στο Πάρκο του Αλμυρού (γήπεδο μπάσκετ), στο Γυμνάσιο Παραλίας Καλαμάτας (γήπεδο βόλεϊ), στον περιβάλλοντα χώρο της Τέντας (δύο γήπεδα μπάσκετ) και στο σχολικό συγκρότημα Θουρίας (γήπεδο μπάσκετ).

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες παρεμβάσεις έχουν υπάρξει και σε άλλα ανοιχτά γήπεδα, ενώ και το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τις ανάγκες που καταγράφονται από τις Υπηρεσίες του Δήμου αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες παρεμβάσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button