Τοπικά Νέα

Πληθώρα θεμάτων έθεσε ο Δ. Δριμής στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας [βίντεο]

O Δημήτρης Δριμής, επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας, στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας έθεσε μια σειρά καίριων ζητημάτων.

Ο κ. Δριμής αναφέρθηκε στον Μίκη Θεοδωράκη, καθώς είχε θέσει θέμα και σε προηγούμενη συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης. Θέμα έθεσε επίσης για την επιστολή του ΜΦΣ Φιλιατρών «Ο Πυρσός» και για τη συμπεριφορά του Δήμου απέναντί του μετά τη ματαίωση της παράστασης “ATAVISM”, για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που ήρθαν με εικόνες ρωμαϊκού θριάμβου με προπομπή περιπολικό, για την προγραμματική σύμβαση σχετικά με τη Ζωαγορά Κοπανακίου, για τους δρόμους στο Σιτοχώρι και τις Καρυές, για τα ένδικα μέσα, τη συγκρότηση των νομικών προσώπων, για την πλατεία Φιλιατρών, κ.α..

 

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Ο κος Πηγαδούλιας θα μιλήσει ποτέ, ή είναι διακοσμητικό στοιχείο?

    Για εσάς κε Δριμή, τί να πω…..ότι είστε γραφικός? Ό,τι όσοι είναι έξω απο το χορό, πολλά τραγούδια λένε? Μα πώς γίνεται να είστε ειδικός σε όλα….?! Αλλά ξέρουμε…Όσο ειδικός ήσασταν και ως αναπληρωτής διοικητής μεγαλού Αθηναϊκού νοσοκομείου….Έχετε άποψη για όλα με την ιδιότητα του τελειόφοιτου Φιλοσοφικής? Μα τί φρούτο είστε εσείς?…Να στε καλα!

    1. Ένας φιλόσοφος στη θέση διοικητή νοσοκομείου!!!… τίτλος για ελληνική ταινία είναι!!! … δίνει γέλιο ο άνθρωπος!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button