Τοπικά Νέα

Ποια είναι η σχέση του Νίκου Χαρδαλιά με την Κυπαρισσία;

Στη ζωή μας έχει μπει για τα καλά, εκτός από τον κ. Τσιόδρα, και ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος ενημερώνει καθημερινά τους Ελληνες πολίτες για τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Πόσοι γνωρίζουν όμως ότι ο κ. Χαρδαλιάς είναι παντρεμένος με την Κυπαρίσσια πρώην πρωταθλήτρια του στίβου, γυμνάστρια Γιώτα Παναγιωτοπούλου, η οποία είναι αδελφή της Αντιδημάρχου Τριφυλίας και υποψήφιας Δημάρχου Τριφυλίας στις εκλογές του 2019, Χάιδως Παναγιωτοπουλου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς παντρεύτηκε την πρώην πρωταθλήτρια του στίβου και απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ, γυμνάστρια Γιώτα Παναγιωτοπούλου, το 2011, όταν ήταν Δήμαρχος Βύρωνα. Η σύζυγός του, που τον στηρίζει στο δύσκολο έργο του, δημοσίευσε πρόσφατα οικογενειακές φωτογραφίες τους, με την κόρη του Νίκου Χαρδαλιά από τον πρώτο του γάμο που πέρσι πέρασε στη Νομική Θεσσαλονίκης, αλλά και με την μικρή τους κόρη Δήμητρα.

Νίκος Χαρδαλιάς σύζυγός κόρη
Aριστερά η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά από τον πρώτο του γάμο που πέρσι πέρασε στη Νομική Θεσσαλονίκης, η σύζυγός του και μικρή τους κόρη Δήμητρα
Νίκος Χαρδαλιάς σύζυγός κόρη
Από την ορκωμοσία του υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά/Facebook
Νίκος Χαρδαλιάς σύζυγός κόρη

Ο Νίκος Χαρδαλιάς παντρεύτηκε την πρώην πρωταθλήτρια του στίβου και απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ, γυμνάστρια Γιώτα Παναγιωτοπούλου, το 2011, όταν ήταν Δήμαρχος Βύρωνα.

Νίκος Χαρδαλιάς σύζυγός κόρη
O Νίκος Χαρδαλιάς με την μικρή του κόρη και τη σύζυγό του στο Σύνταγμα / Facebook
Νίκος Χαρδαλιάς σύζυγός κόρη
Ο Νίκος Χαρδαλιάς με την οικογένειά του /Facebook
Νίκος Χαρδαλιάς σύζυγός κόρη
O Νίκος Χαρδαλιάς με τη σύζυγό του/Facebook

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button