Τεχνολογία

Ποιες θα είναι οι αλλαγές και η ονομασία του νέου iPhone

Η νέα γκάμα κινητών της Apple θα παρουσιαστεί πιθανότατα τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την παρουσίαση του νέου κινητού iPhone της Apple και στη δημοσιότητα έρχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις καινοτομίες που θα έχουν ενσωματωθεί στο νέο κινητό.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η παρουσίασή του θα γίνει πιθανότατα τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στο εμβληματικό αμφιθέατρο Steve Jobs, ενώ η σημαντικότερη ίσως αλλαγή θα είναι η ονομασία του, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συσκευές θα ονομάζονται iPhone 11 και iPhone 11 Pro. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η εξωτερική εμφάνισή τους θα είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την υπάρχουσα σειρά, ενώ οι περισσότερες αλλαγές θα είναι εσωτερικές.

Ενδεχομένως, η πιο σημαντική από αυτές να είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη κάμερα στο πίσω μέρος του κινητού, η οποία θα περιλαμβάνει και έναν τρίτο φακό, ο οποίος θα επιτρέπει πολύ καλύτερες επιδόσεις. Θα προσφέρει καλύτερες, ευρυγώνιες φωτογραφίες, καθώς και βίντεο. Η εταιρεία περιβάλλει με πέπλο μυστηρίου τι ακριβώς θα κάνει ο εν λόγω φακός, κάτι που έχει επιτρέψει να καλλιεργηθούν πολλές φήμες για τις νέες δυνατότητες που θα προσφέρει.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο τρίτος φακός ενδέχεται να βρίσκεται μόνο στο iPhone 11 Pro. Όλες όμως οι νέες συσκευές θα βγάζουν φωτογραφίες με υψηλότερη ανάλυση και βελτιωμένες επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό. Ακόμη, θα διαθέτουν καλύτερες και περισσότερες δυνατότητες λήψης βίντεο, ενώ θα δοθεί ώθηση στην προσθήκη ειδικών εφέ.

Το iPhone 11, όπως όλα τα προηγούμενα μοντέλα της αμερικανικής εταιρείας θα βασιστεί στο νέο chipset της εταιρείας, Α13 Bionic. Το A13 το πιθανότερο είναι να συνοδεύεται από 4GB RAM στα premium high-end μοντέλα, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον αποθηκευτικό χώρο ενδέχεται να δούμε μοντέλα, στα 128, 256 και 512GB. Σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές, καθώς επίσης και στα ίδια τα iPhones, αναμένονται σημαντικές βελτιώσεις στον τρόπο λειτουργία τους από την Apple.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μαζί με το νέο iPhone θα παρουσιαστούν και οι βελτιωμένες εκδόσεις των προϊόντων της εταιρείας. Ανάμεσα σε αυτό περιλαμβάνονται το ανανεωμένο iPad Pro, το νέο iPad, αναβαθμισμένο το Apple Watch, καθώς επίσης και το ανασχεδιασμένο και μεγαλύτερο MacBook. Δίπλα τους αναμένονται να εμφανιστούν τα νέα Airpods και το νέο AirHome, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button