Υγεία

Ποιες ώρες της ημέρας η καρδιά προσπαθεί να αποκαταστήσει τις «βλάβες»;

Το σώμα μας χρειάζεται βοήθεια για να λειτουργήσει σωστά. Αν έχετε έναν προγραμματισμό μέσα στην ημέρα, για το πότε θα φάτε ή πότε θα κοιμηθείτε το βοηθάτε πολύ, γιατί και αυτό έχει τον δικό του προγραμματισμό.

Το σώμα λοιπόν έχει τις δικές του ώρες ώστε να μπορέσει να ηρεμήσει και να διορθώσει τα λάθη μας μέσα στην ημέρα. Κάθε ζωτικό μας όργανο έχει διαφορετική ώρα που εργάζεται για να αποκαταστήσει τυχούσες ζημιές. Αυτή η λεπτομέρεια είναι σημαντική για κάθε οργανισμό.

Η καρδιά είναι ένα από τα πιο (αν όχι το πιο) σημαντικά όργανα του σώματος. Ποιες ώρες μέσα στο 24ωρο προσπαθεί να αποκαταστήσει τις «βλάβες» της;

Η ώρα αποκατάστασης λοιπόν για την καρδιά είναι μεταξύ 11 π.μ. και 1 μ.μ. Αν μέσα σε αυτό το δίωρο αισθανθείτε μικρή αδυναμία ή πονοκέφαλο, είναι πολύ πιθανό να οφείλονται στις διεργασίες του οργανισμού για την αποκατάσταση μικροπροβλημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button