Τοπικά Νέα

Ποιοι είναι οι έξι που άφησε εκτός Νομικών Προσώπων ο Κατσίβελας

Η σύνθεση μελών στα Νομικά Πρόσωπα «φωτογράφισε» τους εσωτερικούς αντιπάλους στην παράταξη Κατσίβελα;

Οι νέες συνθέσεις των Διοικητικών Συμβουλίων του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας και της «Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος Δήμου Τριφυλίας, έτσι όπως αυτή προέκυψε μετά τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας, μπορεί να μην έκρυβε εκπλήξεις όσον αφορά τους προέδρους των Δ.Σ., αφού παρέμειναν Μπουγάς και Τσαλαμανδρής, ωστόσο έμειναν εκτός Νομικών Προσώπων σημαντικά στελέχη από την παράταξη Κατσίβελα, οι οποίοι μάλιστα κατέγραψαν μια ιδιαίτερα σημαντική δυναμική στις τελευταίες εκλογές δίνοντας έτσι στον Δήμαρχο κ. Κατσίβελα τα κλειδιά του Δημαρχικού Μεγάρου.

Τα ονόματα που δεν βρίσκονται ανάμεσα στα μέλη των Νομικών Προσώπων, είναι των πρώην Αντιπροέδρων Γιάννη Αδρακτά (Κοινωφελής) και Παναγιώτη Τσίγγανου (Φορέας), αλλά και των Αναστάσιου Πούλου, Αναστάσιου Αδρακτά, Ζαχαρία Κανελλόπουλου και Μαρίας Πανουσιοπούλου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως γενικότερα αυτό που χαρακτηρίζει τη νέα σύνθεση των μελών των Ν.Π. είναι η «ανακύκλωση» ονομάτων.

Ο κ. Κατσίβελας κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για τον πολιούχο των Γαργαλιάνων, στις 3 Οκτωβρίου 2018, σε μια αποστροφή του λόγου του, είπε, «Άλλοι έχουνε διαλέξει άλλους δρόμους, ο καθένας παίρνει το δικό του», προαναγγέλλοντας από τότε το «διαζύγιο» με κάποιους εκ των συνεργατών του και δημοτικών συμβούλων της παράταξής του.

Τότε, ο κ. Κατσίβελας απέφυγε να κατονομάσει αυτούς που «έχουν διαλέξει άλλους δρόμους»… μήπως η μη αξιοποίησή τους σημαίνει ταυτόχρονα και μελλοντικό διαζύγιο; Η κλινηση αυτή αοτελέι χτύπημα στο «εσωτερικό μέτωπο»… ή πλήγμα στην παράταξη της συμπολίτευσης;

Ο καιρός γαρ εγγύς…

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button