Κόσμος

Ποιος θέλει σπίτι στη Σικελία με τιμή… 1 ευρώ;

Στο Mussomeli προσφέρονται εγκαταλειμμένα σπίτια σχεδόν τζάμπα

Υπάρχει μια ιταλική κωμόπολη που προσφέρει σπίτια 70 και 80 τετραγωνικών μέτρων με αντίτιμο 1 ευρώ.

Το Mussomeli βρίσκεται στη γραφική Σικελία και είναι διατεθειμένο να αναβιώσει τη ζωντάνια και το πολύβουο που είχε κάποτε στους δρόμους του, προσελκύοντας κόσμο από κάθε γωνιά της Γης.

Γι’ αυτό και προσφέρει εγκαταλειμμένα σπίτια στις γειτονιές του σε τιμές που ούτε καν ευκαιρία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Μόνο τζάμπα!

Κι ενώ όλα τους χρειάζονται ανακαίνιση, κάποιες φορές γενική ανακατασκευή, βρίσκονται στο ιστορικό κέντρο της περιοχής, έχοντας δηλαδή την αξία τους.

Το μόνο «τυράκι» στην όλη αγορά, πως ο νέος ιδιοκτήτης πρέπει να μετακομίσει στο Mussomeli, στην καρδιά της σικελικής υπαίθρου, και να ολοκληρώσει την ανακαίνιση εντός τριετίας από την αγορά.

Το Mussomeli, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τη θάλασσα αλλά και την ιστορική περιοχή του Ακράγαντα (Αγκριτζέντο), μοιάζει να έχει καθηλωθεί στο πλούσιο σιτσιλιάνικο παρελθόν, σε εποχές θρύλων και παραδόσεων.

Ο δήμος των 11.000 ανθρώπων μάς πληροφορεί μάλιστα πως ήδη περισσότεροι από 100 άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν την ιδιαίτερη προσφορά του και απέκτησαν το δικό τους σπίτι…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button