Εκλογές 2019

“Πολίτες σε Δράση”: Στοχεύουμε στην ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων της κοινωνίας μας για τη λύση των προβλημάτων

Ανακοίνωση του συνδυασμού για το Τοπικό Συμβούλιο Γαργαλιάνων «Πολίτες σε Δράση»

Είναι βέβαιο ότι έχετε κουραστεί να βλέπετε αναρτήσεις, για τον καλύτερο υποψήφιο σε αυτές τις εκλογές.  Η ζωή όμως είναι μία και μοναδική, γι’ αυτό αξιοποίησε την στο έπακρο. Ένα μοναδικό προνόμιο της ανθρώπινης ύπαρξης, είναι το δικαίωμα της έκφρασης και της δημοκρατίας. Σε αυτές τις εκλογές δεν επιλέγουμε κόμματα και παρατάξεις, ούτε κατευθύνσεις δεξιά και αριστερά.  Σε μια εποχή που η οικονομική δυσπραγία έχει οδηγήσει αρκετούς στο περιθώριο, η ανάγκη για μια ελπίδα, έστω και επίπλαστη, είναι τόσο αναγκαία, όσο και το οξυγόνο. Η μοναδική τροχοπέδη στο κυνήγι των ονείρων και στην επίτευξη των στόχων δεν είναι άλλη από τον ίδιο μας τον εαυτό. Για να γίνουν όλα αυτά όμως, οφείλεις να πάρεις εσύ τις αποφάσεις της ζωής σου και όχι να αποφασίζουν άλλοι για σένα, χωρίς εσένα.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Η συμμετοχή σου στην εκλογική διαδικασία, χωρίς ιδιοτέλεια και κομματισμό, σε καθιστά υπεύθυνο και χρήσιμο, μακρυά από βαρύγδουπους πολιτικούς λόγους και ανέφικτες υποσχέσεις από επαγγελματίες πολιτικούς. Εκτός όμως από τους επαγγελματίες, μια σειρά από υπέροχους ανθρώπους, που ο καθένας στον τομέα του έκανε τη διαφορά, θέλουν να μοιραστούν μαζί σας το μυστικό της εσωτερικής δύναμής τους. Η ομάδα <<Πολίτες σε Δράση Πόλη να ζεις>> για την Δ.Ε  Γαργαλιάνων, απαρτίζεται από πολίτες με διαφορετικές αφετηρίες, αλλά με κοινό στόχο για το τόπο μας. Στο πυρήνα κάθε προσπάθειάς μας, θα είναι το συμφέρον της πόλης μας το οποίο θα αναδεικνύεται μέσα από συνεργασίες και θα προσεγγίζεται από το διάλογο για τη σύνθεση όλων των απόψεων. Τα λόγια μας, σε συνδυασμό και με το έργο μας, αποτελούν κάτι σαν βάλσαμο για τους λιγότερο δυνατούς, που αναζητούν με μανία έναν λόγο που θα τους εμπνεύσει δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον αυτού του τόπου. Στοχεύουμε στην ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων της κοινωνίας μας για τη λύση των προβλημάτων και την αναβάθμιση του ρόλου της Τοπικής Κοινότητας στον ευρύτερο Δήμο Τριφυλίας δίνοντας στη φωνή μας περισσότερη δύναμη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button