Τοπικά Νέα

Πολλά κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών στο Αμπελόφυτο – Προσπάθησαν να διαρρήξουν μέχρι και την εκκλησία

Ενίσχυση της αστυνόμευσης ζητούν οι κάτοικοι

Έξαρση της μικροεγκληματικότητας παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Αμπελοφύτου, αφού συνεχή είναι τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή, με τους κάτοικους να αισθάνονται ανασφαλείς και να ζητούν ενίσχυση της αστυνόμευσης.

Τα τελευταία περιστατικά έχουν θορυβήσει κατοίκους της ευρύτερης περιοχής καθώς επιτήδειοι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και δρουν ανενόχλητοι. Μάλιστα, προσπάθησαν να διαρρήξουν μέχρι και την εκκλησία της κοινότητας. Αρκετές είναι και οι αγροτικές κλοπές (όπως ελαιόλαδο) με τους παραγωγούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και να απαιτούν προστασία της περιουσίας τους.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη περιοχή ανήκει στην αρμοδιότητα του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, όπως και η περιοχή της Χώρας. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελοφύτου κ. Π. Ψυχογιός με αίτημά του προς το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων ζητά την αύξηση των περιπολιών και ελέγχων λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κλοπών.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό είναι δύσκολη η αστυνόμευση μιας τόσο μεγάλης –γεωγραφικά- περιοχής όταν η έλλειψη δυνάμεων είναι μεγάλη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button