ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Πολυθεματική Νεφρολογική Διημερίδα από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

 

mtn


Η διημερίδα θα γίνει στις 27 και 28 Μαϊου στο ξενοδοχείο “Natura” στο Καλό Νερό, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας.

Τη διοργάνωση της διημερίδας έχει αναλάβει η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ) της νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσίας. Το θέμα είναι: “Πολυθεματική Νεφρολογική Διημερίδα” και θα διεξαχθεί 27 & 28 Μαίου. Η έναρξη θα γίνει στις 10 το πρωί του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή οι εργασίες θα ξεκινήσουν μία ώρα νωρίτερα, στις 9 το πρωί και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Η Διευθύντρια Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κα. Ζέρβα Αγγελική μιλώντας για το σκοπό της διημερίδας ανέφερε τα εξής: “Στη διημερίδα συμμετέχουν ενεργά τρία Τμήματα του νοσοκομείου μας, τα οποία συμμετέχουν με ομιλίες, με έγκυρους προσκεκλημένους, και είναι το Ακτινολογικό Τμήμα, το οποίο θα αναφερθεί στην οστεοπόρωση, τα προβλήματα, τη θεραπεία της, το Παιδιατρικό Τμήμα, το οποίο θα αναφερθεί, εκτός από τις νεφρικές νόσους που δημιουργούνται στα παιδιά αλλά, στα εμβόλια και την αναγκαιότητα των εμβολίων και το Χειρουργικό Τμήμα που θα αναφερθούν για την προεγχειρητική εκτίμηση των ασθενών. Είναι το κομμάτι το νεφρολογικό το οποίο θα το παρουσιάσουν έγκριτοι συνάδελφοι από το νοσοκομείο της Λαμίας και στην αρχή της διημερίδας υπάρχει ένα κλινικό φροντιστήριο αντιμετώπισης των επειγόντων περιστατικών από γενικούς γιατρούς. Έτσι, αυτή τη φορά, γίνεται κάτι το εντελώς διαφορετικό, όχι στενά νεφρολογικό, αν και οι νεφρολογικές παθήσεις θα φανούν σε όλα τα τραπέζια γιατι ο νεφρός, φυσικά, παίζει ένα σημαντικό ρόλο σ’ όλο μας το σώμα. Είναι μεγάλη τιμή για ’μένα το ότι τα τρία αυτά Τμήματα του νοσοκομείου μας θέλησαν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο γίνονταν μέχρι τώρα οι διημερίδες”.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button