Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Πολυτελές ιστιοφόρο γιοτ μεγιστάνα στο λιμάνι της Καλαμάτας

 

vertigo-tender-02


Με εβδομαδιαίο κόστος ενοικίασης… μόνο 245.000 ευρώ!

Το υπερπολυτελές ιστιοφόρο Vertigo τράβηξε σήμερα τα βλέμματα πάνω του στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Μαύρο, μήκους 68,3 μέτρων και πλάτους 12,5 μέτρων, τεράστιο με μια κουβέντα, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο από όσους έτυχε να περνούν από το λιμάνι και να το πετύχουν. Το πολυτελές ιστιοφόρο ανήκει στον Αμερικανό μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ (παλαιότερα ανήκε στον ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο) και ενοικιάζεται σε όποιον το επιθυμεί να κάνει τις διακοπές του στη Μεσόγειο το καλοκαίρι, αντί 245.000 ευρώ την εβδομάδα. Το χειμώνα διατίθεται επίσης προς ενοικίαση αλλά στις Μπαχάμες.

Με μίνιμαλ διακόσμηση εσωτερικά, χωρίς υπερβολές, αλλά πολυτελές, εξασφαλίζει ένα άνετο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Γυμναστήριο με θέα το κύμα, τζακούζι στο κατάστρωμα και τεράστιοι καναπέδες για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση είναι από τα μεγάλου του ατού. Η αξία του υπολογίζεται στα 80 εκατ. ευρώ. Στις 6 καμπίνες του μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα, ενώ έχει και 11μελές πλήρωμα.

vert0

 

vertigo-1

 

vertigo-2

 

Vertigo-yacht21

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button