Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Που καταλογίζει ευθύνες ο Δήμαρχος Τριφυλίας για τα προβλήματα της ύδρευσης στην Κυπαρισσία [βίντεο]

Κάτι “τρέχει” στην Κυπαρισσία με την ύδρευση… Σοβαρές καταγγελίες από το Δήμαρχο Τριφυλίας

Ευθύνες στον προϊστάμενο αποχέτευσης της ΔΕΥΑ Τριφυλίας, ο οποίος έκανε χρέη και προϊσταμένου ύδρευσης καταλόγισε ο Δήμαρχος Τριφυλίας μιλώντας στα τοπικά μέσα το μεσημέρι της Τρίτης για τα προβλήματα υδροδότησης που ταλαιπωρούν τους δημότες στην περιοχή της Κυπαρισσίας. Μάλιστα, όπως ο ίδιος ανέφερε το πρόβλημα εντοπίστηκε και μόλις γίνουν οι απαραίτητες εργασίες η πόλη της Κυπαρισσίας θα «ξεδιψάσει».

Ο κ. Λεβεντάκης, στην έναρξη της τοποθέτησής του ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες της Κυπαρισσίας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν, ωστόσο σημείωσε ότι έγιναν πολλές προσπάθειες για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Μάλιστα, όπως ανέφερε σε συνεννόηση που είχε με τον προϊστάμενο της ΔΕΥΑΤ τον διαβεβαίωνε ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα στην ύδρευση. Ωστόσο, όταν δημιουργήθηκε το πρόβλημα, το οποίο σύμφωνα με τον πρώην προϊστάμενο συνέβη λόγω λειψυδρίας, αυτό ήταν ψέμα είπε ο δήμαρχος.

Ο κ. Λεβεντάκης είπε ότι ψάχνοντας να βρουν τι έχει συμβεί, μαζί με τους συνεργάτες του, κατέληξαν σε ένα σημείο στην πόλη της Κυπαρισσίας όπου πριν από 15 μέρες έβγαζε νερό δίπλα από ποτάμι. Όταν ενημερώθηκε ο πρώην προϊστάμενος για την απώλεια του νερού, σύμφωνα με τον κ. Λεβεντάκη, τους διαβεβαίωσε ότι τα νερά εκεί δεν έχουν καμία σχέση με την ύδρευση αλλά είναι όμβρια νερά της άνω πόλης. Τελικά, αποδείχθηκε ότι πρόκειται για αγωγό ύδρευσης όπου χανόντουσαν πολλά κυβικά νερού και μάλιστα φαίνεται να είναι η αιτία που η Κυπαρισσία δίψασε φέτος το καλοκαίρι!

Στο παρακάτω βίντεο ο κ. Λεβεντάκης κάνει σοβαρές καταγγελίες και για το πώς γινόταν η ύδρευση στην πόλη της Κυπαρισσίας τα προηγούμενα χρόνια.

 

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version