Αθλητικά

Πού θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Παππάς και Μάντζαρης

Δύο ελληνόπουλα της ίδιας γενιάς και σημαντικών προσόντων δεν έχουν βρει ακόμη την επόμενη ομάδα της καριέρας τους. Πρόκειται για τον Νίκο Παππά και τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο Παππάς βρέθηκε από τη μία μέρα στην άλλη εκτός Παναθηναϊκού. Εκτός ΟΑΚΑ. Με πολύ κόσμο της ομάδας να απορεί σχετικά. Ειδικά από τη στιγμή που ο Παππάς είχε συμφωνήσει να μείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Είχε συμφωνήσει μάλιστα με ένα πολύ μικρό ποσό, προκειμένου να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να προχωρήσει και να πατήσει καλά στα πόδια της.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ρωτάνε αν υπάρχει ενδεχόμενο ο Παππάς να πάει στον Ολυμπιακό. Η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει, καθώς οι Πειραιώτες είναι γεμάτοι στα γκαρντ και θα γίνουν ακόμη πιο γεμάτοι μόλις υπογράψει ο Σλούκας. Κάτι που είναι θέμα χρόνου.

Ο Παππάς, πάντως, έχει ζήτηση από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από τη Ρωσία και τη Τουρκία.

Για τον Μάντζαρη πάντα υπάρχει φημολογία για μετακίνηση στον Παναθηναϊκό. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Όπως δεν υπάρχει κάτι και με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε υπάρξει κάποια επαφή πριν από καιρό.

Αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό και ο Μάντζαρης θα πάρει τον δρόμο του εξωτερικού. Εκεί άλλωστε ήταν και τη χρονιά που μας πέρασε παίζοντας στην Ούνιξ Καζάν. Στο τέλος της χρονιάς βρέθηκε στον Προμηθέα, αφού στην Ούνιξ δεν κύλησαν καλά τα πράγματα.

Ο Μάντζαρης δουλεύει καθημερινά και στα 30 του χρόνια θέλει να κάνει μία σούπερ σεζόν, ώστε να επανέλθει για τα καλά στο υψηλό επίπεδο.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button