Αγροτικά

Πρεμιέρα για το νέο τρακτέρ 287 ίππων της Deutz Fahr

Πρεμιέρα στα social media έκανε το νέο DEUTZ-FAHR 8280 TTV με το hashtag #AlwaysOnTractor. Το νέο μοντέλο τρακτέρ κατασκευάστηκε στο DEUTZ-FAHR Land στο Lauingen της Γερμανίας και αντιπροσωπεύει την πιο προηγμένη τεχνολογία «Made in Germany». Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο για τις πιο απαιτητικές γεωργικές εργασίες, το νέο μηχάνημα καλύπτει το “κενό” μεταξύ των σειρών 7 και 9, εστιάζοντας στις νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του αγρότη: Δυναμική ισχύς, συνδεσιμότητα, άνεση και αξιοπιστία.

Δυναμική ισχύς: #AlwaysOnTask

Το 8280 TTV είναι εξοπλισμένο με τον 6-κύλινδρο κινητήρα 6.1 λίτρων twin-turbo DEUTZ stage V με μέγιστη ισχύ έως 287 HP και προσφέρει εντυπωσιακή ροπή 1226 Nm. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση και υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας: το σύστημα twin-turbo και CommonRail στα 2.000 bar εξασφαλίζει πιο άμεση ανταπόκριση ισχύος και ροπής.

Το καινοτόμο σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς εμπειρίας και πολλών ετών έρευνας από τον Όμιλο SDF και περιλαμβάνει το νέο κιβώτιο ταχυτήτων SDF T7780.

A multi-stage epicyclic gearbox has been intelligently mated with a clutch unit and two hydrostatic units to create new composite transmission (Compound Concept) offering industry-beating performance in terms of power flow management, efficiency and traction force.

Ένα επικυκλικό κιβώτιο πολλαπλών σταδίων συνδυάστηκε έξυπνα με μια μονάδα συμπλέκτη και δύο υδροστατικές μονάδες για τη δημιουργία του νέου σύνθετου κιβωτίου ταχυτήτων (Compound Concept) προσφέροντας απόδοση που ανταγωνίζεται τα άλλα μηχανήματα από την άποψη της διαχείρισης ροής ισχύος, της αποδοτικότητας και της δύναμης έλξης.

Το 8280 TTV προσφέρει δυναμικές επιδόσεις και διαθέτει εκπληκτική επιτάχυνση (έως 60 kp / h), προοδευτική επιβράδυνση και γρήγορη ανταπόκριση σε αλλαγές φορτίου.

Μπροστινά στεγνά δισκόφρενα, μπροστινό PTO δύο ταχυτήτων, τρεις πίσω λειτουργίες ταχύτητας PTO, υδραυλικό σύστημα CleanOil 210 l / min – με εντυπωσιακό αφαιρούμενο υδραυλικό λάδι 90 l, πίσω ανύψωση έως 11.100 Kg και υψηλό αποδεκτό φορτίο (16 τόνοι), εξασφαλίζει επιπλέον ευελιξία και εξαιρετική απόδοση. Το 8280 TTV αναπτύχθηκε για μεγέθη ελαστικών με διάμετρο έως 2,05m.

Συνδεσιμότητα: #AlwaysOnTrack

Η συνδεσιμότητα γίνεται σημείο αναφοράς για τη βελτιστοποίηση και τη διαχείριση των γεωργικών εργασιών, ακόμη και από απόσταση. Με το CFS (Connected Farming System), το νέο 8280 TTV παρέχει την καλύτερη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα διαθέτοντας:

  • ISOBUS (με έως 200 τμήματα, έλεγχο μεταβλητού ρυθμού και καθολικό τερματικό)
  • Πιστοποιημένο “TIM” (Διαχείριση εφαρμογής Tractor – ο εξοπλισμός μπορεί να επικοινωνήσει με το τρακτέρ και να διαχειριστεί τις λειτουργίες)
  • Οδηγίες SDF (αυξημένη ακρίβεια χάρη στο νέο δέκτη SR20, τη μονάδα CTM και τη λειτουργία αυτόματης στροφής)
  • Το SDF Fleet Management περιλαμβάνεται για 1 έτος (όλα τα κύρια δεδομένα που λαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο)
  • Agrirouter (τυποποιημένη μεταφόρτωση και λήψη δεδομένων μέσω cloud ή θύρας USB)
  • XTend (επέκταση οθόνης iMonitor3 σε tablet ή smartphone)

Άνεση: #AlwaysOnBoard

Η Deutz-Fahr δημιούργησε ένα τρακτέρ κορυφαίας ποιότητας που δεν κάνει συμβιβασμούς όσον αφορά την άνεση σε όλες τις εργασίες. Η έξυπνη ανάρτηση του μπροστινού άξονα μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε τρία επίπεδα (Auto, Normal και Soft). Μαζί με την ανάρτηση καμπίνας αέρα, αυτόματο κλιματισμό, premium υλικά και πλούσιο εσωτερικό χώρο έχει αναπτυχθεί ένας άνετος και παραγωγικός χώρος εργασίας.

Τα ισχυρά φώτα εργασίας των 50.000 lumen LED, η εργονομία της καμπίνας και η λογική διάταξη ελέγχου μαζί με το σύστημα Infotainment της τελευταίας γενιάς, επιτρέπει πολλές ώρες εργασίας με μέγιστη άνεση.

Η διεπαφή ανθρώπου-μηχανής είναι ακόμα πιο λειτουργική χάρη στο μοναδικό iMonitor3 που επιτρέπει στον οδηγό να αλληλεπιδρά απλά με τις κύριες λειτουργίες.

Για να κάνει το μηχάνημα ακόμα πιο χαλαρωτικό στη χρήση, η καμπίνα MaxiVision2 είναι ξεχωριστή από το ολοκαίνουργιο κάλυμμα κινητήρα για την αποφυγή μεταφοράς θερμότητας, κραδασμών και θορύβου.

Αξιοπιστία: #AlwaysOnYourSide

Το νέο 8280 TTV της Deutz-Fahr ξεχωρίζει προσφέροντας μεγάλα διαστήματα σέρβις (1.000 ώρες για λάδι κινητήρα και 1.500 ώρες για το CleanOil στο υδραυλικό σύστημα) και ευκολία δράσης σε συνήθεις λειτουργίες, όπως το άνοιγμα και τη συντήρηση του ψυγείου, καθώς και τον έλεγχο των επιπέδων λαδιού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button