ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Προβλήματα στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων από την βροχόπτωση [εικόνες – βίντεο]

Προβλήματα, ευτυχώς όχι πολύ μεγάλης έκτασης, δημιούργησε η πρωινή, έντονη βροχόπτωση στην ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων.

Η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τουλάχιστον μια κατοικία στον Άγιο Σπυρίδωνα Γαργαλιάνων, αλλά και ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του σχολικού συγκροτήματος Λυκείου – Γυμνάσιου Γαργαλιάνων.

Προβλήματα από φερτά υλικά υπήρξαν και στο οδικό δίκτυο αλλά και σε διάφορα σημεία του αγροτικού οδικού δικτύου. Μάλιστα, στο σημείο που έχει γίνει το αντιπλημμυρικό έργο στη Χοχλαστή ο δρόμος πλημμύρισε και γέμισε φερτά υλικά, με την κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσκολία, ενώ έσπευσε μηχάνημα του δήμου προκειμένου να καθαριστεί ο δρόμος.

Επίσης κάποια φρεάτια εντός των Γαργαλιάνων παρουσίασαν μερική απόφραξη.

Δείτε βίντεο από την κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων:

 

Οδός Μπουμπουλίνας:

Παράπονα αναγνώστη (εικόνες)
«Οι δρόμοι πλημμύρισαν από τις βροχές και μπήκαν μέσα στο σπίτι του ανθρώπου. Προσπαθούμε χρόνια να λύσουμε αυτό το πρόβλημα του δρόμου για το οποίο ευθύνεται ο δήμος αλλά δυστυχώς δεν τα έχουμε καταφέρει. Η προηγούμενη διοίκηση παρόλο τις συνεχόμενες ενοχλήσεις για αυτό το θέμα δεν έκανε τίποτα. Παρακαλούμε την τωρινή διοίκηση του τόπου μας να πάρει τα κατάλληλα μέτρα και να επανορθώσει το πρόβλημα. Πριν τις εκλογές ταζετε λαγούς και πετραχυλια τώρα παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά το πρόβλημα. Το συμβάν έχει γίνει στην οικία Άγιος Σπυρίδωνας Γαργαλιανοι Μεσσηνίας. Με εκτίμηση προς όλους Θεόδωρος Ανδρουτσακης».

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Πταισματα.
    Στην Αγ. Παρασκευη θα φτιαξω υδροηλεκτρικο σταθμο, καθε φορα που βρεχει,εχω τον Δουναβη.
    Στην στροφη πιο κατω απο του Αυρηλιωνη το λιτρουβιο δημιουργουνται 2 καταραχτες με αποτελεσμα να τα παιρνω ολα αγκαλια,σε λιγο του γειτονα 2 ελιες θα ξεκωλωθουν απο τον πατο.
    [img]https://i55.servimg.com/u/f55/17/47/83/99/75233810.jpg[/img]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button