Δήμος ΜεσσήνηςΠολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Προκήρυξη για αναψυκτήριο στην Αρχαία Μεσσήνη

Το πρόγραμμα αξιοποίησης αναψυκτηρίων σε 14 μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους επιταχύνει το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, ενημερώνει το υπουργείο Πολιτισμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, προχωρά σε προκήρυξη διαγωνισμών από το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων, για την αξιοποίηση των σχετικών χώρων. Πρόκειται για τα αναψυκτήρια στους αρχαιολογικούς χώρους Ακρόπολης Λίνδου, Ασκληπιείου Κω, Βεργίνας, Δωδώνης, Κάμειρου και Καστέλλου Ρόδου, Μεσσήνης, Ολυμπιείου, καθώς και στα αρχαιολογικά μουσεία Ακρωτηρίου Θήρας, Δελφών, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Αρχαίας Ολυμπίας και Ρόδου.

«Οι προκηρύξεις έχουν δημοσιευτεί και αναμένεται η κατάθεση προσφορών, με στόχο τα αναψυκτήρια να αρχίσουν να λειτουργούν από τον ερχόμενο Απρίλιο» αναφέρει η ανακοίνωση καταλήγοντας ότι «στην επόμενη φάση του προγράμματος θα ενταχθούν δέκα ακόμη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, με στόχο και αυτά τα αναψυκτήρια να λειτουργήσουν μέσα στο καλοκαίρι του 2020».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button