Αστυνομικά

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Καλαμάτα και Μεσσήνη

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σε Καλαμάτα και Μεσσήνη με σκοπό την εκτέλεση εργασιών στο οδικό δίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, από το Σάββατο, 16-10-2021 και ώρα 07:00′ έως και το Σάββατο, 30-10-2021 και ώρα 18:00′, στην πόλη της Μεσσήνης, επί της 6ης επαρχιακής οδού Μεσσήνης — Μπούκα (ττρος Άγιο Νικόλαο), σε μήκος εκατόν δέκα (110) μέτρων περίπου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την συμβολή με την οδό Μπακογιάννη έως την συμβολή με την παραλλαγή της 6ης επαρχιακής οδού Μεσσήνης — Μπούκα (προς Άγιο Νικόλαο).

β) Την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, για το αναφερόμενο στο προηγούμενο εδάφιο τμήμα, για αμφότερες κατευθύνσεις κυκλοφορίας, η οποία θα διεξάγεται μέσω των οδών Μπακογιάννη, Μεταμόρφωσης Σωτήρος, 6ης επαρχιακής οδού Μεσσήνης — Μπούκα και αντιστρόφως

Επίσης, την Κυριακή, 17-10-2021 και κατά τις ώρες από 08:00 έως 10:00, επί της οδού Νέδοντος στην πόλη της Καλαμάτας, απαγορεύοντας την αριστερή στροφή των οχημάτων από την οδό Νέδοντος προς την οδό Κροντήρη (στο ύψος του μνημείου για το σεισμό).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button