ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ανοίγει ο δρόμος για την δημιουργία Open Mall στην Κυπαρισσία

Προσωρινή έγκριση στο ΕΣΠΑ για το Open Mall Κυπαρισσίας

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την έγκριση χρηματοδότησης σε ποσοστό 100%, 56 προτάσεων δημιουργίας Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου με προϋπολογισμό 96.3 εκ. ευρώ, περιλαμβάνει και την Κυπαρισσία. Η δράση έχει συνολική δημόσια δαπάνη 1.615.197 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Δικαιούχος είναι ο Δήμος Τριφυλίας και συνδικαιούχος ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκε σήμερα στη Διαυγεια ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ 2658_1 Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και το Open Mall Κυπαρισσίας.

Τα στοιχεία της έγκρισης είναι: Τίτλος Πράξης: ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ. Κωδ. ΟΠΣ ΕΣΠΑ (MIS) 503751. Δικαιούχος: ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ. Δημόσια Δπάνη: 1.696.000,00. Επιλέξιμη Δαπάνη: 1.696.000,00. Συνολική Βαθμολογία: 52.8. Αιτιολογία Βαθμολογία: Βάσει των Αποφάσεων Έγκρισης, της Ειδικής Γραμματέως των ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ, των Πρακτικών Αξιολόγησης της Επιτροπής για τα Στάδια Αξιολόγησης Α και Β.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button