Τοπικά Νέα

Προσωρινός ανάδοχος για το έργο αντικατάστασης δικτύου από Αλικοντούζι

Το μεσημέρι της Τρίτης, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας, ελήφθη απόφαση για την Έγκριση Πρακτικού IΙΙ σχετικά με τον έλεγχο της Οικονομικής Προσφοράς των συμμετεχόντων στην ανοικτή ηλεκτρονική διαγωνιστική διαδικασία άνω των ορίων «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Υδραγωγείου Συνδέσμου Ύδρευσης “Καπετάν Τέλος Άγρας”».

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν τρεις εταιρείες, ενώ προσωρινός ανάδοχος στην ανοικτή ηλεκτρονική διαγωνιστική διαδικασία άνω των ορίων αναδείχθηκε ο οικονομικός φορέας «TEDRA – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Α.Τ.Ε», με έκπτωση 2,52%, συνολική βαθμολογία U = 69,36 και οικονομική προσφορά 8.256.646,93€ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο Γιάννης Μερκούρης ανέφερε: «Από αρκετό καιρό, από την εξέταση της προδικαστικής προσφυγής, συζητείτο έντονα το όνομα της εταιρείας, στην οποία κατακυρώνουμε σήμερα το έργο. Σε ένα έργο με πολλές, πάμπολες, χωματουργικές εργασίες το ποσοστό έκπτωσης μόλις που ξεπερνά το 2,50%. Δικαιολογημένα προκύπτουν ερωτήματα όπως: Ποιο μελετητικό γραφείο είναι ο συντάκτης της μελέτης ; Υπάρχει σχέση μεταξύ μελετητικού γραφείου και της εταιρείας στην οποία θα κατακυρωθεί το έργο;».

Τέλος, η ΟΕ. κάλεσε τον προσωρινό ανάδοχο όπως υποβάλει, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών (άρθρο 4.2 της αριθ. 4537/03-05-2022 Διακήρυξης), από την κοινοποίηση της σχετικής ηλεκτρονικής ειδοποίησης – πρόσκλησης από τον κ. Δήμαρχο προς αυτόν, τα προβλεπόμενα στο άρθρο 23 της διακήρυξης, αποδεικτικά μέσα (δικαιολογητικά προσωρινού αναδόχου) και τα αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Αυτό τώρα είναι είδηση προς τους Πολίτες της Τριφυλίας;. Να γελάσουμε ή να κλάψουμε; Πολύ μεγάλη έκπτωση για έργο τόσων εκατομμυρίων. Μήπως κάποιοι μας δουλεύουν ή νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο.

  2. τους θέρισε η γαστρεντερίτιδα τους ανθρώπους και η Διευθύντρια της ΔΕΥΑ κοιτάζει πως να διαβάλει τους συναδέλφους της αντί να τσακιστεί να χλωριώσει ,μπας και σταματήσει το κακό.

  3. Φτιαχτεί η δουλειά…τα κουταλιά θα είναι χρυσά…..όταν θα φύγει αυτή η δημοτική αρχή δυστυχώς η επόμενη θα βρει μόνο χρέη. Κοράκια..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button