Αθλητικά

Προτάθηκε ποδοσφαιριστής 30 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό

Όταν ξεκίνησε να «γράφει» τα πρώτα του ποδοσφαιρικά χιλιόμετρα, θεωρήθηκε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της γενιάς του, ικανός να γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι βγήκε από τα σπλάχνα της Σάντος, που λίγα χρόνια πριν είχε αναδείξει και τον Νεϊμάρ, δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες στη Βραζιλία.

Ο λόγος για τον Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, που με την ομάδα του Σάο Πάουλο είχε 24 γκολ σε 83 συμμετοχές, κάτι που τον έκανε πολυπόθητο μεταγραφικό στόχο για πολλές ομάδες της Ευρώπης. Όμως, η επιλογή του να πάει στην Ίντερ, η οποία έδωσε περίπου 30 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, αποδείχθηκε λανθασμένη. Στους «νερατζούρι» δεν έπιασε, με αποτέλεσμα αυτήν τη σεζόν να δοθεί δανεικός στην Μπενφίκα.

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ

Ούτε, όμως, στους «αετούς» της Λισαβόνας δεν βρήκε θέση βασικού, έχοντας μια μόλις συμμετοχή με τη φανέλα τους, όσες και με την Ίντερ δηλαδή… Το «σπάσιμο» του δανεισμού του φαντάζει αυτήν τη στιγμή η ιδανική λύση για τον ίδιο, όπως και η αναζήτηση νέας ομάδας. Μια από αυτές στις οποίες προτάθηκε, είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι βέβαιο κατά πόσο θα ενδιαφερθούν για τον «Γκαμπιγκόλ» στο Λιμάνι, καθώς αυτός αμείβεται με 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μια περίπτωση που επίσης έφτασε στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας είναι αυτή του Χαλ Ρόμπσον-Κανού. Ενός ποδοσφαιριστή που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους», αλλά είχε αρνηθεί να έρθει στην Ελλάδα. Ο 28χρονος Ουαλός έχει συμβόλαιο με τη Γουέστ Μπρομ μέχρι το 2020, η οποία δεν… καίγεται να τον πουλήσει, αλλά εκείνος ψάχνεται να φύγει.

Φέτος, σε 14 ματς έχει σκοράρει 2 γκολ, ενώ η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του ήταν το πανέμορφο γκολ που σημείωσε κόντρα στους Βέλγους, στα προημιτελικά του Euro 2016, όταν οι Ουαλοί επικράτησαν με το εμφατικό 3-1 σε παιχνίδι που μόνο φαβορί δεν ήταν.

ΧΑΛ ΡΟΜΠΣΟΝ-ΚΑΝΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button