Τοπικά Νέα

Προφυλακίστηκαν οι 2 κατηγορούμενοι από τους Γαργαλιάνους για τη φυτεία χασίς στο Βρωμονέρι Γαργαλιάνων

Με 5 προφυλακίσεις, από τις 10 συλλήψεις, ολοκληρώθηκαν οι ανακρίσεις, οι οποίες διήρκεσαν 3 ημέρες για την υπόθεση καλλιέργειας και διακίνησης χασίς.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι από την περιοχή των Γαργαλιάνων για συμμετοχή στην 10μελή εγκληματική οργάνωση που καλλιεργούσε τις μεγάλες φυτείες χασίς στα “Κοκκινοχώραφα” Γαργαλιάνων και το Βρωμονέρι, το οποίο σύμφωνα με την Αστυνομία μέσα από ένα καλά στημένο δίκτυο και κανάλια επικοινωνίας διακινούσε το χασίς σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σήμερα, Δευτέρα, ολοκληρώθηκαν οι κύριες ανακρίσεις με τους πέντε τελευταίους κατηγορούμενους, να περνούν το κατώφλι του ανακριτή Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης, ένας 49χρονος Γαργαλιανιώτης, οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή για να απολογηθεί όπου ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο. Σήμερα το πρωί μετά την απολογία του, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε και ο 61χρονος από τους Γαργαλιάνους, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου και της Κυριακής, ανακριτής και εισαγγελέας Καλαμάτας έκριναν προσωρινά κρατούμενους επίσης έναν 53χρονο Χωραΐτη, έναν 39χρονο από τη Μεσήνη και έναν 59χρονο από το Κεφαλληνού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι δύο κατηγορούμενοι ως βοηθοί του 49χρονου, ο 53χρονος από τη Χώρα και ο 61χρονος από τους Γαργαλιάνους, εμπλέκονταν -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- κυρίως στις καλλιέργειες. Ο 59χρονος από το Κεφαλληνού, ο οποίος προφυλακίστηκε, φέρεται να είχε “χρεωθεί” κομμάτι της διακίνησης του χασίς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button