Πολιτική

Πρόβα Δημάρχου έκανε ο Περικλής Μαντάς στη προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας;

Το άμεσο μέλλον θα δείξει

Προκάλεσε αίσθηση η παρουσία του Περικλή Μαντά στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμτπης και αφορούσε τις τελευταίες εξελίξεις για το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης.

Παρόλο που είναι γνωστό ότι δέχεται ισχυρές παροτρύνσεις από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, προκειμένου να ηγηθεί ενός δημοτικού συνδυασμού ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, ο ίδιος κρατά ακόμη τα χαρτιά του κλειστά.

Το σίγουρο είναι ότι το ενδιαφέρον του για την περιοχή είναι διαρκές και ζωντανό.

Σε κάθε περίπτωση κρίνοντας την πολιτική του στάση μέχρι σήμερα κάθε απόφαση του είναι σίγουρο ότι θα φέρει την έγκριση και την αποδοχή της Νέας Δημοκρατίας… όσο και τη σφραγίδα πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Μια από τα ίδια, όπως δεν έκανε τίποτα στην περιφέρεια το ίδιο έργο θα παρουσιάσει και αν πάρει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για την Τριφυλία μας. Ηταν και αυτός στην περιφέρεια με τον Τατούλη που μαζί με τους ατζαμήδες του Δήμου τα έκαναν μαντάρα. Πριν πλακωθεί με τον Τατούλη, λίγο καιρό δηλαδή πριν δεν έδειξε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το λιμανάκι του Μαράθου….να πάρει ένα τηλέφωνο, να στείλει ένα email στον Δήμο και να πε έστω, έχετε κάποιες μελέτες οι οποίες δεν έχουν μπει στον φάκελο του έργου… και να έρθει τώρα σαν Μεσίας να παρουσιάσει το ενδιαφέρον του. ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΤΑ.
    Καριερίστας γλείφτης του παλιού σαθρού πολιτικού συστήματος.

  2. Τουλάχιστον ο Μαντάς μόλις διαφώνησε με τον Τατούλη άφησε τη θέση τον μισθό τα αξιώματα και προτίμησε να μείνει στην απέξω.
    Και όσο ήταν Αντιπεριφερειάρχης όλα τα θέματα της Τριφυλίας τα προωθούσε ακόμη κι αν δεν ήταν της αρμοδιότητάς του. Κι αυτό το ξέρει καλά ο Κατσίβελας. Και όλοι οι στην περιοχή. Όσον αφορά και για το αλιευτικό αν ο Μαντάς τον Μάρτιο δεν ανακάλυπτε την πατάτα της Περιφέρειας και του Δήμου που ψήφιζαν λάθος προγραμματική ακόμα θα κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου όλοι τους.

  3. Αύτο έλλειπε να έχει παραιτηθεί από αντιπεριφερειάρχης και να διατηρεί το αξίωμα και την αντιμισθία. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Δυστυχώς στο μυαλό των κοματικών ‘ μουτζαχεντίν ‘ (Θάρρος, 18/04/2018) τα αυτονόητα φαντάζουν μεγάλες πράξεις του πολιτικού ανδρός. Η παραίτηση ήταν κίνηση κομάντο μετά από εντολή από τα κεντρικά για να δημιουργηθεί τον τελευταίο χρόνο αρνητικό περιβάλλον για τον Τατούλη ξέρετε, εσωστρέφεια, αποκαλύψεις, σκληρή κριτική, και τα ρέστα. Προωθούσε τα θέματα της Τριφυλίας, εεε ρε γέλια, εντάξει δεν μηδενίζουμε τα πάντα, μπορεί να έχει πει κάτι, υποχρέωση του ήταν. Γενικά, αγαπητή Ομάδα Αλήθειας Μεσσηνίας, είναι λίγος…δεν έχει κάτι να πει, εμείς ζούμε στην Τριφυλία και ανησυχούμε, δεν θέλουμε άλλα 5 χρόνια απραξίας, δεν είναι η θέση του Δημάρχου αναρριχητικό πεδίο για κάθε φιλόδοξο πολιτικό άδειο μύδι. Για το λιμανάκι του Μαράθου ανατρέξτε στα δημοσιεύματα του 2015 του τοπικού τύπου όταν ερχόταν για αυτοψία μαζί με τον Τατούλη και άρχιζαν τις υποσχέσεις μάζι με τους τοπικούς. Από τοτε δεν τον είδαμε να έχει κάνει κάτι, ενήργησε μόνον, όταν είναι να εκτελέσει την πολιτική του αποστολή. Καλή τύχη σε ότι κάνει εκτός Τριφυλίας. Για βουλή πάντως θα ήταν πολύ καλός, μακάρι, να παώ να του ζητήσω αργομισθία φαροφύλακα στην Πρώτη:-).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button