Δήμος Πύλου - Νέστορος

Πρόγραμμα διανομής τροφίμων ΤΕΒΑ στο Δήμο Πύλου – Νέστορος

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος  ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας με επικεφαλής την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» για την προγραμματική περίοδο 2014-2020» θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), την 16η Ιουλίου 2020 και ημέρα Πέμπτη. Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες είναι: είδη παντοπωλείου, μαναβικής, τυριά, κρέατα, καθαριστικά και σχολικά είδη.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με SMS και θα πρέπει  να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση για να παραλάβει τα τρόφιμα. Η διανομή θα γίνει με τη χρήση ψηφιακής υπογραφής των δικαιούχων του ΤΕΒΑ,  σε τάμπλετ.

Σημεία Διανομής:
Πλατεία Σουληναριου και ώρες διανομής 8:00 έως 9:00
Δημοτικό Κατάστημα Χώρας (έμπροσθεν παιδικής χαράς) και ώρες διανομής: 10:00 έως 11:30
Δημαρχείο Πύλου (χώρος λιμανιού) και ώρες διανομής: 12:00 έως 15:00
Δημοτικό Κατάστημα Κορώνης και ώρες διανομής: 16:00 έως 17:00
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ στα τηλέφωνα 2723360230 (Γιαλλελή Αναστασία) και 2723360246 (Σκόκου Αντωνία)

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος
Αναστάσιος Χρονοπουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button