Lifestyle

Πρόθυμη για όλα, αλλά κυρίως για…

… να μας γυμνάσει! Δεν θα γινόταν αλλιώς με την όμορφη Bianca η οποία δέχεται αιτήματα για personal trainer και για φωτογραφήσεις, δεν είναι απλά όμορφη, είναι καλλονή, με σέξι βλέμμα που ποζάρει αισθησιακά στο φακό.

Με ρίζες από την Πολωνία, Αυστρία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία, η Αμερικανίδα Bianca Kmiec είναι απλά μία καλλονή. Αλλά τα γονίδια της δεν είναι το μόνο της όπλο. Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Το πρόσωπο, το βλέμμα, τις καμπύλες της…;

Το μοντέλο και γυμνάστρια με το πληθωρικό μπούστο και το γραμμωμένο κορμί, ξέρει πώς να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό και να τραβάει πάνω της τα βλέμματα θαυμασμού.

Συχνά στο λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της και τα likes «πέφτουν» βροχή. Και δεν είναι λίγοι οι followers της, που εκφράζουν την επιθυμία να γυμναστούν μαζί της.

Απολαύστε την…

Bianca-kmiec-a640 Bianca-kmiec-b640 Bianca-kmiec-c640 Bianca-kmiec-d640 Bianca-kmiec-e640 Bianca-kmiec-f640 Bianca-kmiec-g640 Bianca-kmiec-h640 Bianca-kmiec-i640

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button