Τοπικά Νέα

Πρόστιμα για παραβάσεις από νωρίς το πρωί σε Γαργαλιάνους, Κυπαρισσία και Φιλιατρά

Από τους άνδρες της αστυνομίας σε πολίτες που αγνόησαν τις εντολές

Μέχρι τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης έχουν κοπεί τουλάχιστον 16 κλήσεις για άσκοπες μετακινήσεις στην Τριφυλία. 10 150άρια χρεώθηκαν σε πεζούς από το Α.Τ. Γαργαλιάνων, στους Γαργαλιάνους. 5 κλήσεις κόπηκαν σε πεζούς και οχήματα από το Α.Τ. Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, και μία κλήση στα Φιλιατρά σε όχημα.

Οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή της πυροσβεστικής, πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους από τις 6 το πρωί σε πολλά σημεία της Τριφυλίας, τόσο στα κέντρα των πόλεων όσο και περιφερειακά. Ιδιαίτερη έμφαση δινεται στον έλεγχο των εγγράφων ή των sms που οφείλουν να έχουν στην κατοχή τους οι πολίτες που κυκλοφορούν, μετά το απαγορευτικό στην κυκλοφορία που επεβλήθηκε από τα ξημερώματα της Δευτέρας για να ελεγχθεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Χθες, πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου τα  όργανα ελέγχου έκαναν κυρίως συστάσεις και ενημέρωναν για τις λεπτομέρειες του μέτρου, ενώ από σήμερα ξεκίνησαν τα πρόστιμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button