Lifestyle

Πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Αχτίδα φωτός στην άκρη του τούνελ για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη (φωτό). Επειτα από 15 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Ασκληπιείου της Βούλας, η υγεία του 44χρονου παρουσιαστή έχει αρχίσει να παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή, οι γιατροί που τον παρακολουθούν κατάφεραν να τον αποσωληνώσουν. Το γεγονός καταγράφηκε ως ένα μεγάλο βήμα στον μαραθώνιο αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας του, ενώ αναπτέρωσε το ηθικό της συζύγου του Εβελίνας Βαρσάμη, όπως επίσης και των καλών φίλων του, που βρίσκονται στο πλευρό του και καρδιοχτυπούν από την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν δηλαδή ο Κωνσταντίνος είχε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, αποσωληνώθηκε και κατάφερε να αναπνεύσει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Ωστόσο, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχε γίνει γνωστό αν παρέμεινε κιόλας εκτός μηχανημάτων ή αν οι θεράποντες γιατροί -ακολουθώντας το πρωτόκολλο- τον διασωλήνωσαν και πάλι ώστε να μην καταπονείται ο οργανισμός του. Οι ίδιοι, εξάλλου, παραμένουν φειδωλοί σε ό,τι αφορά τις εκτιμήσεις για την πορεία της υγείας του παρουσιαστή. Από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για ένα βαρύ περιστατικό, με πολλαπλά κατάγματα κρανίου αλλά και εκτεταμένο αιμάτωμα στο κεφάλι. Με αυτά τα δύσκολα δεδομένα καμία πρόγνωση δεν θα ήταν ασφαλής. Πρόσθεταν επίσης εξαρχής πως η ηλικία και ο γερός οργανισμός του Κωνσταντίνου αποτελούν δύο σημαντικούς συμμάχους του στη σκληρή μάχη που δίνει στη ΜΕΘ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button