Αθλητικά

Πρώτος υποψήφιος για την άμυνα του Ολυμπιακού ο Μολέντο!

Στον Ολυμπιακό ο Μολέντο; Βασικός υποψήφιος για το κέντρο της άμυνας των «ερυθρόλευκων» είναι ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, ενώ «παίζει» και μια περίπτωση συμπατριώτη του

Στο προσκήνιο ο Μολέντο για τον Ολυμπιακό.

Φαίνεται ότι οι Πειραιώτες, σε συνεργασία με τον νέο τους προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς, έχουν κάνει focus σε περιπτώσεις Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών για το κέντρο της άμυνας. Αυτή που βρίσκεται σε περίοπτη θέση, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» είναι του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, που υπέγραψε στην Ιντερνασιονάλ τον περασμένο χειμώνα.

Φυσικά, δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, καθώς επέστρεψε πρόσφατα στην πατρίδα του και μάλιστα λογίζεται για βασικός και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Πάντως, η «Sportime» αναφέρει ότι ο Μολέντο είναι κοντά στους «ερυθρόλευκους» και ότι δεν απέχει πολύ, τόσο η συμφωνία με τον ίδιο, όσο και με την ομάδα του. Ίδωμεν…

Από εκεί και πέρα, ψηλά στη λίστα είναι και ένας συμπατριώτης του, αλλά δεν έχει διαρρεύσει κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με το βιογραφικό του. Δηλαδή, αν αγωνίζεται στην Ευρώπη ή στη χώρα του… καφέ. Σίγουρα ο 47χρονος τεχνικός θα τσεκάρει και παίκτες που αγωνίζονται στην Πορτογαλία και ο Πεδράο (Γκιμαράες), που έχει συμβόλαιο επίσης μέχρι το 2020, αλλά και ο Τζουμπάλ (Γκιμαράες, δανεικός από την Αρούκα), με τους οποίους έχει συνυπάρξει στην πρώην ομάδα του, αναμένεται να απασχολήσουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button