Τοπικά Νέα

Πρώτο βήμα για «χάρτη» σημείων επαναφόρτισης κάνει ο δήμος Τριφυλίας

Το πρώτο βήμα για την εκπόνηση «Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)» κάνει ο δήμος Τριφυλίας, καθώς με σημερινή απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής προχωρά στην υποβολή πρότασης στο Πράσινο Ταμείο για τη χρηματοδότησή του.

Να σημειωθέι ότι η πρόσκληση του Πράσινου Ταμείου προς τους Δήμους για την εκπόνηση Σχεδίων Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) “άνοιξε” στις 23 Νοεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 4 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, στη σημερινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας απόφάσισε ομόφωνα, να αποδεχθεί τους όρους της αριθ. πρωτ.7970/16-11-2020 (ΑΔΑ: Ψ8ΥΗ46Ψ844-2ΒΝ) Πρόσκλησης του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας για την υποβολή προτάσεων, σύμφωνα με τον Οδηγό Διαχείρισης Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» 2020, Άξονας Προτεραιότητας 4 (Α.Π.4) «Σχέδια φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)», να εγκρίνει την υποβολή πρότασης για τη χρηματοδότηση της υπηρεσίας «Εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στο Δήμο Τριφυλίας», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» 2020, στον Άξονα Προτεραιότητας 4 (Α.Π.4) «Σχέδια φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.), να εγκρίνει την εξολοκλήρου κατάρτιση του Σ.Φ.Η.Ο. από εξωτερικό συνεργάτη με τη
διαδικασία ανάθεσης παροχής υπηρεσιών που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία και είναι σύμφωνη με το άρθρο 7 της ΥΠΕΝ/ΔΜΕΑΑΠ/93764/396/30-09-2020, και τέλος εξουσιόδοτησε τον Δήμαρχο Τριφυλίας όπως προβεί σε όλες τις περαιτέρω ενέργειες για την υλοποίηση των ανωτέρω.

 

Δείτε εδώ ολόκληρη την απόφαση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button