ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Πρώτο κουδούνι σε όλα τα σχολεία της Τριφυλίας – Κανονικά θα λειτουργήσουν το Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών και τα Νηπιαγωγεία Μαραθόπολης – Καλού Νερόυ

 

%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b1


Στα σχολεία είναι ήδη μοιρασμένα τα αντίτυπα των βιβλίων προκειμένου το πρώτο κουδούνι να βρει τους μαθητές με γεμάτες τις σχολικές σάκες!

Σε πλήρη ετοιμότητα αναμένεται να βρει το πρώτο κουδούνι τα σχολικά κτίρια της Τριφυλίας προκειμένου να ξεκινήσει απρόσκοπτα η νέα περίοδος. Τις προηγούμενές μέρες  ο Δήμος προχώρησε σε όλες εκείνες τις εργασίες που απαιτούνται προκειμένου να διαμορφωθούν κατάλληλα οι χώροι των σχολικών μονάδων για τη νέα σχολική χρονιά.

Ευχάριστα είναι τα νέα όσον αφορά κάποια σχολεία τα οποία δεν γνωρίζαμε αν θα λειτουργήσουν κανονικά από την πρώτη μέρα. Έτσι, σύμφωνα με  τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τριφυλίας κ. Αναστάσιο Αδρακτά, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών αναμένεται αν λειτουργήσει κανονικά καθώς το προσωπικό επαρκεί, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν και τα νηπιαγωγεία της Μαραθόπολης και του Καλού Νερού καθώς οι θέσεις των εκπαιδευτικών καλύφτηκαν!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button