Κόσμος

Πτήση τρόμου: Βουτιά 30.000 ποδιών για αεροσκάφος της Delta Airlines

Μην το διαβάσετε αν πρόκειται να ταξιδεύετε σύντομα με αεροσκάφος.

Οι επιβάτες σε μια πτήση της Delta αυτήν την εβδομάδα είδαν τον χάρο με τα μάτια της, όταν το αεροπλάνο τους πραγματοποίησε τρομακτική βουτιά, χάνοντας απότομα ύψος σχεδόν 30.000 ποδιών.

Η πτήση αντιμετώπισε μια «ασυνήθιστη συμπίεση στην καμπίνα» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε δήλωση της. Το ταξίδι του τρόμου ξεκίνησε από την Ατλάντα με προορισμό το Φορτ Λόντερντεϊλ, αλλά πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Τάμπα λόγω της έκτακτης κατάστασης που προέκυψε.

«Οι μάσκες οξυγόνου έπεσαν πάνω από τα κεφάλια μας», δήλωσε ο επιβάτης Χάρις Ντεουόσκιν στο θυγατρικό κανάλι του CNN, WSB. «Μεταξύ των επιβατών επικράτησε χάος», περιέγραψε ο ίδιος.

Μια από τους αεροσυνοδούς ζήτησε επανειλημμένα από τους επιβάτες να μην πανικοβληθούν. Αλλά αυτό δεν λειτούργησε. «Προφανώς είναι μια τρομακτική στιγμή. Πολλοί από τους επιβάτες μου άρχισαν να αναπνέουν υπερβολικά γρήγορα. Επαιρναν ανάσα με δυσκολία» τόνισε ο Ντεουόσκιν.

Ενας επιβάτης ήταν τόσο φοβισμένος που άρχισε να αγκαλιάζει το γιο του και να λέει στην οικογένειά του ότι τους αγαπά. «Υπήρξε ένα τρομακτικό διάστημα 60 – 90 δευτερόλεπτων, όπου δεν γνωρίζαμε πραγματικά τι συμβαίνει. Στα 15.000 πόδια στον αέρα, είναι μια τρομακτική στιγμή σίγουρα» δήλωσε ο Ντεουόσκιν.

Τεχνικοί συντήρησης ξεκίνησαν ελέγχους στο αεροσκάφος την Πέμπτη, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία.

Πηγή: CNN

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button