Real Estate

Πωλείται ξενοδοχείο στη Βυτίνα 1.200.000€

Το ξενοδοχείο Natura είναι χτισμένο σε μια φυσική πλαγιά του βουνού Μαινάλου που περιβάλλεται από έλατα και είναι ιδανικό για την χαλάρωση των επισκεπτών.

Απέχει μόλις 1200 μέτρα από την πλατεία Βυτίνας και 12 χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου, το οποίο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες και κυρίως οικογένειες. Σε απόσταση περίπου 45 λεπτών βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, που απευθύνεται σε πιο έμπειρους σκιέρ. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια (25 λεπτά) από την ομορφιά των Αρκαδικών χωριών Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Λαγκάδια και περίπου μια ώρα από την Ολυμπία, το Ναύπλιο, και το Ναό του Επικούριου Απόλλωνα. Απέχει μόλις 145 χλμ από την Αθήνα μέσω εύκολου δρόμου για άνετο ταξίδι.

 

Εγκαταστάσεις

Αποτελείται από τρία κτίρια (α,β,γ). Το κτίριο α διαθέτει : υπόγειο 200 τ.μ. με τρεις διαθέσιμες τουαλέτες, ισόγειο 200 τ.μ. με τζάκι που χρησιμεύει ως χώρος πρωινού, και τον πρώτο όροφο 200 τ.μ. με τζάκι που λειτουργεί ως χώρος υποδοχής και καθιστικό. Το κτίριο β διαθέτει οκτώ δωμάτια και τέσσερα ημιτελή. Το κτίριο γ διαθέτει τέσσερα δωμάτια και δύο ημιτελή. Υπάρχουν 200 τ.μ. υπολειπόμενου χώρου στον οποίο μπορούν να χτιστούν επιπλέον έξι δωμάτια.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:Βυτινα
  • Χώρα:Ελλάδα
  • Νομός:Αρκαδίας
  • Περιοχή:Βυτίνα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button