Real Estate

Πωλείται συγκρότημα κατοικιών στο Πετροχώρι του δήμου Πύλου-Νέστορος

Πωλείται συγκρότημα κατοικιών στο Πετροχώρι του δήμου Πύλου-Νέστορος , συνολικού εμβαδού 283τ.μ. (τα 65 τ.μ. αποτελούν υπόγειο βοηθητικό χώρο) σε οικόπεδο 4704 τ.μ. Αποτελείται από 5 ισόγειες κατοικίες εκ των οποίων οι τέσσερεις είναι 41τ.μ. η καθεμία και η πέμπτη είναι 54 τ.μ. έχοντας υπόγειο βοηθητικό χώρο 65 τ.μ.

Κάθε κατοικία αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 κουζίνα,1 καθιστικό και 1 μπάνιο. Η πρόσβαση στο ακίνητο πραγματοποιείται από ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Έχει απεριόριστη θέα θάλασσα κατά μήκος του οικοπέδου.

Είναι κατάλληλο είτε για επαγγελματική χρήση είτε για συνδυασμό επαγγελματικής και ιδιωτικής χρήσης(εξοχική κατοικία).Έχει άδεια ΕΟΤ σε ισχύ και είναι πλήρως εξοπλισμένο.

Απέχει από την θάλασσα 250 μέτρα και 1400 μέτρα από την παραλία της Βοιδοκοιλιάς. Σε απόσταση 9 χλμ. βρίσκεται η Πύλος και σε απόσταση 5 χιλιομέτρων βρίσκεται περιοχή της Γιάλοβας. Η Costa Navarino και τα γήπεδα golf βρίσκονται μόλις 1800 μέτρα από το ακίνητο.

Τιμή πώλησης 750.000 ευρώ

Διεύθυνση

  • Χώρα:Ελλάδα
  • Νομός:Μεσσηνίας
  • Πόλη / Περιοχή:Πύλος
  • Περιοχή:Πετροχώρι

Άνοιγμα στους Χάρτες Google

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button