Τεχνολογία

Πόσα views πρέπει να έχουν οι Έλληνες χρήστες σε Youtube και Tiktok για να ζουν από αυτά;

Μια έρευνα καταλήγει στον αριθμό των views που χρειάζονται για να ισοφαρίσουν οι χρήστες τον μέσο ετήσιο μισθό τους στην Ελλάδα.

Με την τιμή των λογαριασμών να αυξάνεται ταχύτερα από ό,τι έχουμε δει ποτέ στο παρελθόν, όλο και περισσότεροι άνθρωποι που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στρέφονται σε άλλους είδους απασχόληση για να καλύψουν τα κενά στους λογαριασμούς τους. Η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για ένα έξτρα εισόδημα είναι πλέον η πιο διαδεδομένη λύση.

Η έρευνα του Reboot δείχνει τα ποσά που πρέπει να βγάλουν οι Έλληνες, καθώς και οι πολίτες άλλων χωρών, από το YouTube ή το TikTok για να ισοφαρίσουν τον ετήσιο μισθό τους.

Στο YouTube και το TikTok, συγκεκριμένα, τα views μεταφράζονται σε χρήματα. Όσα περισσότερα views μαζεύει κάποιος τόσα περισσότερα χρήματα βγάζει.

Στην Ελλάδα, η οποία βρίσκεται στην 25η θέση από τις 40, για να ισοφαρίσει κάποιος έναν μέσο ετήσιο μισθό των 12.600 ευρώ θα πρέπει στο YouTube να συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατ. προβολές, ενώ στο TikTok πάνω από 40 εκατ. προβολές.

Η ευρωπαϊκή χώρα που χρειάζεται τις περισσότερες προβολές για να μπορέσει ένας εργαζόμενος να παραιτηθεί από τη δουλειά του και να ζει από τα Social Media είναι η Ελβετία. Οι Ελβετοί πολίτες χρειάζονται τουλάχιστον 19 εκατ.προβολές στο YouTube για να ισοφαρίσουν με τον τρέχοντα μέσο μισθό των 67.860 ευρώ – τον υψηλότερο στην Ευρώπη! Παράλληλα, όσοι χρησιμοποιούν το TikTok χρειάζονται 218 εκατ. προβολές, κάτι που δεν είναι εύκολο!

Ακολουθεί η Δανία και η Νορβηγία, ενώ η Τουρκία είναι η τελευταία χώρα στη λίστα, καθώς εκεί οι ετήσιοι μισθοί είναι τόσο χαμηλοί που χρειάζονται μόνο 1.047.980 προβολές YouTube ή 11.839.339 προβολές TikTok.

Οι Έλληνες πολίτες χρειάζονται 3.595.494 προβολές στο YouTube ή 40.619.389 προβολές TikTok, για να ισοφαρίσουν τον ετήσιο μισθό τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button