ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Πόσο νερό χρειάζεται για να έχουν επάρκεια 5.000 κάτοικοι των Γαργαλιάνων;

gargaaal


Το πρόβλημα υδροδότησης των Γαργαλιάνων είναι μεγάλο και φέτος το καλοκαίρι έλαβε τεράστιες διαστάσεις. Κάτοικοι και επισκέπτες βίωσαν το μαρτύριο της σταγόνας από τις διακοπές νερού που σημειώνονταν καθημερινά, ενώ σωρεία προβλημάτων προκλήθηκε σε επιχειρήσεις και καταστήματα.
Για το όλο πρόβλημα πολλά έχουν ειπωθεί και πολλά είναι τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ. Γιατί δεν έχουν νερό οι Γαργαλιάνοι; Γιατί στερούνται του πολυτιμότερου αυτού αγαθού κάτοικοι, επισκέπτες, επιχειρήσεις και καταστήματα; Στους Γαργαλιάνους και συγκεκριμένα στη δεξαμενή των Γαργαλιάνουν φτάνουν περί τα 2.000 κυβικά νερού την ημέρα, από το Αλικοντούζι και από γεωτρήσεις, σύμφωνα με βάσιμες εκτιμήσεις, όπως λέγεται στην πόλη. 2.000 κυβικά νερού δε φτάνουν για 5.000 κατοίκους; Είναι όντως 2.000 τα κυβικά που φτάνουν και πέφτουν στη δεξαμενή; Τι γίνονται και πού πάνε 2.000 κυβικά νερού; Καλό θα είναι να γίνει κάποτε μια σοβαρή συζήτηση για το νερό των Γαργαλιάνων και να δοθούν σοβαρές απαντήσεις, με επίσημα στοιχεία.
Η.Γ. στο Θάρρος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button