Ελλάδα

Πότε θα καταργηθεί το SMS στο 13033

Το καθημερινό SMS στο 13033 εκτιμάται ότι θα καταργηθεί, μόλις ανοίξουν οι δραστηριότητες του τουρισμού και της εστίασης.

Επομένως, για ακόμα έναν μήνα οι πολίτες θα πρέπει, προκεμένου να αποφύγουν το πρόστιμο, να στέλνουν το μήνυμά τους σε αυτόν τον αριθμό για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στο σούπερ μάρκετ (για τα εμπορικά καταστήματα ισχύσει το SMS στο 13032 με τρίωρη διάρκεια και με ραντεβού στο κατάστημα), για να αθληθούν, για να βγάλουν βόλτα το κατοικίδιό τους ή να επισκεφθούν τον γιατρό, τον φαρμακοποιό και την τράπεζά τους.

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του υπουργείου Τουρισμού, στις 14 Μαΐου περιμένουμε τους πρώτους επισκέπτες στη χώρα μας από το εξωτερικό, ενώ σύμφωνα με τα κυβερνητικά στελέχη, και η εστίαση αναμένεται να ανοίξει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, με τραπεζάκια έξω.

Επομένως, από τα μέσα Μαΐου αναμένεται να καταργηθεί και το SMS στο 13033, μαζί με την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 21:00.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button