ΓαργαλιάνοιΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Πώς αντιμετωπίζει ο δήμος Τριφυλίας ένα παιδί Γυμνασίου με κινητικά προβλήματα

 

gargaliani


Αυτή είναι η αντιμετώπιση του Δήμου Τριφυλίας σε ένα παιδί Γυμνασίου με κινητικά προβλήματα;

Δύο μήνες σχεδόν μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ενώ έχουν προηγηθεί αιτήματα τόσο του Διευθυντή του Γυμνασίου Γαργαλιάνων όσο και του Συλλόγου Γονέων από τον περασμένο Ιανουάριο για την κατασκευή ράμπας ΑΜΕΑ στο σχολείο, δυστυχώς η Δημοτική Αρχή δεν έχει προβεί στην ολοκλήρωσή της, παρ’ όλες τις υποσχέσεις, με αποτέλεσμα η πρόσβαση μαθήτριας με κινητικά προβλήματα στον προαύλιο χώρο του σχολείου να μην είναι εφικτή.

Η κατασκευή της ράμπας περιλαμβάνεται στις εργασίες του έργου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ», έργο το οποίο ξεκίνησε τον περασμένο μήνα με την πλακόστρωση των πεζοδρομίων… και ενώ θα μπορούσε να δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή της ράμπας ΑΜΕΑ, πόσο μάλλον μετά την έναρξη των μαθημάτων. Γεγονός είναι πως πριν από τρεις εβδομάδες έγιναν οι μετρήσεις για την κατασκευή της ράμπας, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα γίνουν και οι εργασίες… όμως έως τώρα δεν έχει γίνει καμία εργασία με αποτέλεσμα η μαθήτρια να μην μπορεί να προαυλιστεί κανονικά όπως οι συμμαθητές της.

Πραγματικά προκαλεί θλίψη η αντιμετώπιση του παιδιού μου από τον δήμο, ο οποίος όφειλε να ενεργήσει με αμεσότητα και να έδειχνε περισσότερη ευαισθησία για την βελτίωση της ποιότητας ζωής του. Άμεσα θα πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι αναγκαίες υποδομές ώστε να εξυπηρετείται απρόσκοπτα η φοίτηση της μαθήτριας στο Γυμνάσιο Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Εδω δεν εχει να ποζαρουν τα εξαπτερυγα σαν γυφτικα σκερπανια??
    Εδω δεν εχει φωτογραφιση??
    Εδω δεν εχει τσιμπουσι??
    Κανονικα εδω θα επρεπε να εχει ντοματα και την εξης ευχη: NA MHN ΣΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button