Τεχνολογία

Πώς να θολώσετε το σπίτι σας στο Google Maps

Μέσω του Street View της Google μπορεί κανείς να μεταβεί σε οποιαδήποτε διεύθυνση στον κόσμο και να δει πως μοιάζει στην πραγματικότητα. Πολλές φορές όμως αυτό είναι πρόβλημα καθώς μπορει να φαίνονται περισσότερα από όσα θέλει καποιος από το σπίτι του.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας γυναίκας που μετακόμισε πριν από λίγα χρόνια σε ένα νέο σπίτι για να γλιτώσει από έναν καταπιεστικό σύζυγο, ο οποίος κατάφερε τελικά να διαπιστώσει που ακριβώς μένει μέσω του Street View, όπως επισημαίνει το mashable.

Αν θέλετε λοιπόν να ζητήσετε από την Google να θολώσει το σπίτι σας στο Google Maps, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Αρχικά πηγαίνουμε στο Google Maps και πληκτρολογούμε τη διεύθυνσή μας
  • Στη συνέχεια αφού εισέλθουμε στο Street View mode τραβώντας το κίτρινο ανθρωπάκι από το κάτω μέρος της δεξιάς πλευράς στη διεύθυνση που μένουμε, βάζουμε την οθόνη να δείχνει το σπίτι μας και πηγαίνουμε τέρμα κάτω στα μικρά γράμματα και πατάμε το report a problem.
  • Κεντράρουμε το κόκκινο κουτί στο σπίτι μας και επιλέγουμε τι θα θολώσουμε. My Home στη προκειμένη περίπτωση και τον λόγο που θέλεις να το κάνεις. Βάζεις τη διεύθυνσή email και καταχωρείς το αίτημά σου

Πιθανόν να λάβετε email από τη Google που θα ζητάει διευκρινήσεις για το θέμα. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button